fbpx

Patru victime, din care un pieton ce era pe trotuar, în urma unui accident în Piața Ștefan cel Mare

Patru victime au fost duse la spital în urma unui accident dintre două mașini, ce a avut loc de puțin timp în piața Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca. Una dintre victime mergea ca pieton pe trotuar, unde a fost proiectată o mașină.

UPDATE

Accident rutier produs pe fondul neasigurarii la schimbarea directiei de mers, soldat cu 5 raniti, ora 14:20, Piata Stefan cel Mare intersectie cu Aleea Invatatorului din Cluj-Napoca, 2 auto implicate.

Un barbat de 28 de ani, din Cluj Napoca, vireaza la stanga pentru a intra pe Aleea Invatatorului, fara a se asigura corespunzator, moment in care intra in coliziune cu auto condus de un barbat de 45 de ani, din Cluj Napoca, care circula prin Piata Stefan cel Mare inspre Piata Cipariu.

Din impact, autoturismul condus de tanarul de 28 ani este proiectat pe trotuar unde surprinde si accidenteaza doi pietoni: un barbat si o femeie,
de 45 si 46 ani, din Bucuresti.

Soferul de 28 de ani si doi pasageri in acelasi auto (un barbat de 28 ani si o femeie de 26 ani, din Cluj Napoca) au fost raniti.
Toti cei raniti au fost transportati la unitatea medicala in vederea acordarii ingrijirilor de specialitate.

STIREA INITIALA

Accidentul rutier a avut loc la intersecția cu Aleea Invațătorului. Din primele informații furnizate de poliție, cauza ar fi neasigurare la schimbarea directiei de mers.

Un conducător auto a virat la stanga pentru a intra pe Aleea Invatatorului si nu s-a asigurat in mod corespunzator, moment in care a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula in P-ta Stefan cel Mare înspre P-ta Cipariu.

Din impact, o mașina a fost proiectată pe trotuar, fiind raniti doi pietoni.

Potrivit ISU Cluj, patru victime au transportate la spital, dintre care o persoana era pieton, iar 3 victime erau în autovehiculele implicate, dintre care o victimă a fost descarcerată. Unul dintre pietoni a refuzat transportul la spital.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns