fbpx

Cititorii întreabă: Cum putem refațadiza clădirea, când este împânzită cu fire?

Primim de la cititori diverse întrebări despre probleme cu care se confruntă. Pentru că nu oferim consultanță juridică, am decis să înființăm rubrica ”Cititorii întreabă”, unde vom expune mesaje de la cititori, iar avocații doritori pot răspunde prin comentarii, pe e-mail sau telefon.

Nicoleta Maria Roman ne-a scris o întrebare cu privire la o problemă urbanistică, în contextul Hotărârii de Guvern nr. 490/2011 privind completarea Regulamentului general de urbanism, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 525/1996

”Cum putem refațadiza clădirea, având în vedere faptul că este împânzită cu fire? Mă refer la Strada Decebal, Cluj-Napoca. Nr. 12”, a întrebat Maria Roman.

Acesta a precizat că firele sunt și pe clădire și că trotuarul este destul de îngust.

”Primăria a trimis somații pentru refațatizare. În cazul în care nu îndeplinim refațadizarea, urmează majorarea impozitului cu 500 %., spune femeia, care caută o solutie din punct de vedere juridic.

Datele ei de contact sunt: Maria.nicoleta84@gmail.com, tel. 0728055544

P.S. Cunoaștem prevederile din Statutul profesiei de avocat și nu percepem niciun comision sau altă compensație, fiecare fiind liber să răspundă sau nu la această rubrică. Există demult forumuri unde se întâmplă același lucru.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina