fbpx
Barul City Cafe din Florești, unde a avut loc amenințarea cu moartea

Patru periculoși din Florești, arestați preventiv pentru șantaj și proxenetism

Patru periculoși din Florești au fost arestați preventiv pentru șantaj și proxenetism. Procurorii susțin că l-au amenințat cu moartea și agresat pe patronul unei firme pentru a le da 6.000 de euro, sub pretextul că atât el cât și angajații lui au făcut sex cu o prostituată minoră ”păstorită” de ei.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca efectuează acte de urmărire penală într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de şantaj în formă continuată şi proxenetism în formă continuată. 

Prin ordonanța din data de 18 decembrie 2016 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de inculpaţii Gabriel Otvos, Sergiu Muza, Lucian Otvos și Emanuel Marc Muza. Despre cei patru, procurorii afirmă în ordonanță:

Sergiu Muza și Gabriel Otvos (sursa foto facebook.com)

Otvos Gabriel zis Gabi Faraonul, ”aflându-se în stare de recidivă postexecutorie, în luna august 2016, a determinat-o pe numita P.M.E. (minoră în vârstă de 16 ani) să practice prostituţia, iar ulterior, în perioada august 2016 – noiembrie 2016 i-a înlesnit această activitate prin asigurarea clienţilor cu care aceasta din urmă întreţinea raporturi sexuale contra-cost, foloasele patrimoniale obţinute în urma practicării prostituţiei (diferite sume de bani şi chiar materiale de construcţii) revenindu-i în cea mai mare parte acestuia;

în perioada noiembrie – decembrie 2016, l-a constrâns în repetate rânduri prin ameninţări şi agresiuni fizice pe numitul O.A., solicitându-i sumele de 3000 euro, 500 euro şi ulterior, suma de 6000 euro, sub pretextul că atât el cât şi angajaţii acestuia au întreţinut raporturi sexuale contra-cost cu numita P.M.E., iar O.A. a încercat să o influenţeze pe aceasta din urmă, stricându-i astfel lucrurile, precum şi fapta acestuia de a-l ameninţa pe numitul O.A. că îi spune soţiei sale despre raporturile sexuale pe care le întreţinea cu P.M.E.”

Muza Sergiu ”l-a ajutat şi sprijinit moral pe inculpatul OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul, având rolul de a se plimba cu persoana vătămată P.M.E. în zona şantierului în care îşi desfăşurau activitatea muncitorii cărora OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul le propunea să întreţină raporturi sexuale contra-cost cu persoana vătămată şi care, de asemenea, se afla împreună cu OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul în majoritatea cazurilor în care acesta din urmă negocia preţul pentru care persoana vătămată urma să întreţină raporturi sexuale contra-cost cu diferite persoane;”

Otvos Lucian, zis Pupu,  ”în data de 05.12.2016, aflându-se în stare de recidivă postexecutorie, s-a deplasat împreună cu inculpatul OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul şi cu alţi prieteni comuni, în localul Infinity situat pe Str. Someşului din localitatea Floreşti, unde l-a ajutat pe inculpatul OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul, sprijinindu-l în activitatea de ameninţare a numitului O.A., pentru ca acesta din urmă să îi remită primului suma de 6000 de euro;”

Muza Emanuel-Marc, ”într-o zi din cursul lunii noiembrie a acestui an, precum şi în data de 05.12.2016, l-a însoţit pe OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul la barul City Cafe de pe strada Someşului, unde OTVOS GABRIEL i-a solicitat prin ameninţări şi constrângeri fizice persoanei vătămate O.A. suma de 3000 de euro (în prima zi) şi suma de 6000 de euro (în data de 05.12.2016), MUZA MARC ameninţându-l pe acesta din urmă că îl omoară dacă nu se conformează, spunându-i că bagă cuţitul în el dacă nu îi dă banii lui Gabi Faraonul, căutându-se în acest sens în buzunar, poziţionându-se totodată în spatele scaunului pe care stătea O.A. pentru a-l împiedica să fugă în cazul în care ar fi luat această hotărâre.”

În data de 19 decembrie, inculpaţii Gabriel Otvos zis Gabi Faraonul, Sergiu Muza, Lucian Otvos și Emanuel Marc Muza au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă, propunerea fiind admisă, faţă de aceştia dispunându-se luarea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile.

”Nu mi frica de ori cine cand e fratele meu langa mine (Gabi Otvos)  De te iei de frati teroare va calcam pe toții in picioare. Grei vom fi si vom ramane pana la sfârșit de lume”, scria în iunie Sergiu Muza pe Facebook.

Comments

comentarii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat, joi, că săptămâna viitoare va avea loc semnarea contractului de execuție privind modernizarea Parcului Feroviarilor. „Un proiect extraordinar de important”, spune edilul.... Citește mai mult
Târgul de la Negreni care trebuia să aibă loc în perioada 7-10 octombrie a fost anulat. Deși rata de incidență COVID-19 este 0 în acest moment, rata de vaccinare este una scăzută, fapt care a dus la anularea evenimentului.... Citește mai mult
O femeie nevăzătoare din Cluj-Napoca a fost victima gropilor slab semnalizate din Cluj-Napoca și s-a ales cu o fractură de gleznă.... Citește mai mult
CFR Cluj a fost învinsă cu 1-0 de Jablonec, în primul meci disputat în grupele Conference League.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!