fbpx

Patronul Fany dă examen pentru transport persoane

Patronul societății de transport Fany, Ștefan Cadar, a primit acceptul instanței de a părăsi domiciliul pentru a da examenul practic pentru certificatul de conducător auto persoane.

La ultimul termen de judecată, patronul Fany, Ștefan Cadar jr., a primit acceptul de a părăsi arestul la domiciliu pentru câteva ore. ”În baza art.221 alin.6 C.pr.pen. încuviinteaza cererea formulata de inculpatul Cadar Eronim Ștrfan, aflat în stare de arest la domiciliu, privind parasirea imobilului în care locuieste, în vederea prezentarii la examenul practic pentru obtinerea certificatului de pregatire initială CPI – conducator auto persoane, desfasurat la sediul Autorității Rutiere Române – Agentia Cluj, din Cluj-Napoca, str. Corneliu Coposu, nr.41, jud. Cluj, în data de 17 februarie 2015, între orele 06,00 – 16,00”, se arată în minuta încheierii judecătorului.

Procesul pe fond a fost amânat în vederea admnistrarii probatoriului încuviințat. Următorul termen de judecată va fi în 16 martie. Ștefan Cadar și soția sunt acuzați că i-au dat mită circa 15.000 de euro, bani și bunuri, șefei direcției licențe din cadrul Autorității Rutiere Române, Daniela Dobrilă, judecată pentru luare de mită.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!