fbpx

Parchetul confirmă: Bătăușii de 17 ani au inhalat substanțe etnobotanice

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj confirmă că cei doi bătăuși de 17 ani, arestați preventiv ieri, au consumat alcool și au inhalat substanțe etnobotanice înainte de a lovi cu bestialitate un alt tânăr. Pe deasupra, i-au distrus acestuia din urmă cele două telefoane mobile pe care le avea, după ce l-au lăsat lat pe jos.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj a dispus prin ordonanta schimbarea incadrarii juridice a faptelor savarsite de catre cei doi suspecti, in sensul retinerii savarsirii in concurs real, de catre fiecare suspect, a unei tentative la infractiunea de omor, respectiv a infractiunii de distrugere. Cei doi agresori au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

În motivarea referatului cu propunere de arestare preventiva, se arată că, în cauză, există date şi probe care conturează următoarea stare de fapt:

”La data de 28.08.2016, in jurul orelor 18:00, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de bauturi alcoolice si inhalarea de substante etnobotanice, inculpatii minori S.C.A. si V.L.A au declansat un atac extrem de violent, cu o intensitate ridicata, asupra victimei  minore M.A.M., pe care au lovit-o cu bestialitate, folosind pumnii si picioarele, la nivelul intregului corp, cu predilectie in regiunea toracelui si a capului. Agresiunea a durat cateva minute, timp in care victima se afla cazuta la pamant, incercand sa se apere. Dupa agresiune, inculpatul V.L.A. a distrus, prin calcarea in picioare, ochelarii pe care ii purta victima, iar inculpatul S.C.A. a aruncat si distrus cele doua telefoane mobile pe care victima le avea asupra sa.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns