fbpx
Agresorii la parchet

Doi adolescenți de 17 ani, acuzați de tentativă de omor după ce l-au călcat pe cap pe un alt tânăr VIDEO

Doi adolescenți de 17 ani din Cluj-Napoca s-au transformat pentru câteva clipe în bestii și l-au lovit cu picioarele în cap pe un alt tânăr de 18 ani care era căzut la pământ, în plină stradă, în cartierul Mărăști.

Incidentul a avut loc duminică, 28 august, pe strada Fabricii de Zahăr din cartierul clujean Mărăști. Ziua, în amiaza mare, doi adolescenți de 17 ani, Lucian Varadi și Cristian Szabo, l-au snopit în bătaie pe Alexandru Mureșan, iar o altă tânără de 17 ani a filmat totul. De altfel, de la aceasta din urmă a pornit tot conflictul. Tinerii consumaseră băuturi alcoolice înainte.

IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL. (INTERZIS MINORILOR)

Astăzi, cei doi agresori au ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, unde au fost puși sub acuzare pentru tentativă de omor. Aceștia și tânăra care a filmat au fost audiați de procurorir. Când au intra pe poarta parchetului, ”bestiile” s-au făcut mielușei.

Victima a depus plângere a Secția 2 de Poliție, iar certificatul medico-legal arată că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Surse judiciare au precizat pentru Clujust.ro că numărul zilelor se poate mări, căci unele afecțiuni nu se manifestă atât de repede.

UPDATE: Cei doi inculpați se află în arest preventiv.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina