fbpx

Parchetul: concluziile autopsiei Aurei Ion nu au fost avizate de IML Cluj

Parchetul General a dispus expertiză medico-legală în cazul morţii studentei Aura Ion, decedată în accidentul aviatic din Munţii Apuseni. De asemenea, opt angajaţi ai Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) au fost audiaţi în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni din data 20 ianuarie, soldat cu moartea pilotului Adrian Iovan şi a studentei Aura Ion.

avion apuseniEchipa de procurori din cadrul Secţiei parchetelor militare, desemnată cu instrumentarea cauzei, a procedat, în perioada 12.05.2014 – 16.05.2014, la audierea, în calitate de martori, a 8 angajaţi ai ROMATSA S.A. (în funcţiile de controlori trafic sol şi controlori trafic aerian), a doi angajaţi ai Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă şi a unui angajat al Institutului Medico-Militar.

“De asemenea, a fost dispusă expertiza medico-legală privind pe victima Aura Ion, întrucât concluziile autopsiei din 10 februarie 2014 nu au fost avizate de către Comisia de avizare şi control al actelor medico-legale din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca”, au precizat reprezentanţii Parchetului General.

Procurorii au solicitat relaţii suplimentare de la ROMATSA şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti-Băneasa pentru continuarea anchetei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns