fbpx

Orange îi dă înapoi peste 700 de lei unui clujean care s-a plâns la Protecția Consumatorilor

Un clujean a fost informat de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor că Orange a fost de acord să-i returneze peste 700 de lei, bani plătiți după ce omul a renunțat la serviciile companiei, dar a primit în continuare facturi.

Reclamantul a renunțat la serviciile operatorului de telefonie Orange, portandu-mi numerele la alta companie, din cauză că nu avea semnal la telefon acasă. Din acel moment au apărut alte probleme. Deși a renunțat la toate serviciile, facturile pentru internet fix au venit în continuare.

”Cand ii sunam si le spuneam ca nu voi plati absolut nimic, imi ziceau ca daca nu platesc, serviciile nu se vor inchide si se vor acumula sume destul de mari! Am plătit, zicandu-mi ca o sa o relzov altfel (prin ANPC, desi eram destul de sceptic), sau daca nu se rezolva, atunci sa fie pierderea mea, dar sa se termine odata!

Ce ziceti ca, cu toate ca am efectuat toate platile, facrura pentru internet a continuat sa vina?! Inclusiv pe luna Octombrie! Si asta in conditiile in care i-am mai sunat, am fost in reprezentanta lor, fiind asigurat de fiecare data ca totul e in regula! Asa de “in regula” era, astfel incat ma sunau cei de la recuperari tot la doua zile!”, a postat clujeanul nemulțumit pe Facebook.

În răspunsul primit de la Protecția Consumatorilor se arată: ”În urma compensărilor menționate, pe contul de servicii va rămâne un sold în valoare de -705,58 lei, suma putând fi recuperată în cont bancar, mandat poștal sau transfer pe un alt cod de abonat Orange”

Bucuros de acest răspuns, Dobrin Gherman are un mesaj pentru cei aflați în situații similare: ”In cazul in care aveti probleme cu orice companie care presteaza servicii, nu va lasati! Sunt marsavi, se duc pana la limita legii, incearca sa te insele, exact ca un escroc! Toate companiile de telefonie au un comportament de escroc sadea!”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina