fbpx

Cum se îmbină avocatura și tehnologia între sediul central și birourile regionale NNDKP

Avocatul Ion Nestor, co-managing partner al societății NNDKP, a explicat, într-un interviu pentru profit.ro, cum se îmbină avocatura și tehnologia între sediul central din București și cele trei birouri regionale din Timișoara, Brașov și Cluj.

”Toate birourile noastre regionale sunt integrate cu biroul din București din punct de vedere informatic. Oricare avocat de la un birou local „vede” în timp real tot ceea ce văd și colegii săi, oriunde s-ar afla pe teritoriul României. Astfel, în cadrul NNDKP ne-am propus și am reușit să creștem în ultimii cinci ani gradul de digitalizare a activităților.

Într-o primă fază, am implementat o soluție completă de document management, iar, mai târziu, o platformă ce include funcționalități complete de timesheet și facturare, managementul proiectelor și al dosarelor de instanță, CRM (Customer Relationship Management), e-Learning și Conflict Check. In plus, toti avocatii au acces la Intranet-ul NNDKP care le oferă permanent o serie de informații utile dintre cele mai variate. Întregul nostru „patrimoniu informatic” este securizat în „cloud” astfel încât toate informațiile și documentele generate de noi sunt salvate permanent în timp real.”, a precizat avocatul Ion Nestor.

Începutul anului 2020 a marcat intrarea în familia NNDKP a casei de avocatură “Păun Ciprian și Asociații”, un jucător de prim rang pe piața avocaturii de business din Cluj-Napoca. ”Aceasta ne va permite consolidarea în Cluj-Napoca a conceptului umbrelă „Legal & Tax”. De la 1 ianuarie 2020, echipa NNDKP Cluj-Napoca va fi coordonată de Ciprian Păun și Cristina Bidiga, ambii avocați cu peste 15 ani de activitate profesională desfășurata în Cluj-Napoca. Echipa biroului va fi alcătuită din 17 avocați și un consultant fiscal.”, a spus Ion Nestor în interviul pentru Profit.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns