fbpx
fotografie din arhiva personală a Mădălinei Nistor

O studentă la Drept și mamă singură are nevoie de ajutorul nostru

Mădălina Nistor, studentă în anul III la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” și anul I la FSEGA, mama unui înger de nici doi ani, are nevoie de ajutorul nostru, după ce a fost diagnosticată cu una dintre cele mai urâte boli. Mădălina este o luptătoare demnă, care își crește singură copilul și care nici nu a vrut inițial să spună de problemă, dar nu poate trece singură peste această încercare.

madalina nistor (1)madalina nistor (2)Mădălina Nistor, în vârstă de 23 de ani, este studentă la zi la Drept și tot la zi este ”boboc” la profilul Finanțe-bănci de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. De nici doi ani are un băiețel minunat, pe care tânăra, o fire optimistă, îl crește singură și îl ia peste tot cu ea, chiar și în drumeție la munte.

 

madalina nistor (3)Mădălina este o persoană activă. Anul trecut, în martie, Mădălina dansa tango la un bal caritabil organizat de Compania de Tango Cluj. În aprilie, alerga la un maraton pe străzile din Cluj-Napoca. În ziua de 11 ianuarie a acestui an, viața i-a fost dată peste cap. ”Mi-am făcut analize de sânge la un laborator, am fost de dimineata la recoltat si apoi am fost sunată pe la pranz ca sa merg de urgenta la clinica de hematologie. S-a petrecut totul repede. În jumatate de zi am primit si diagnosticul si m-au si internat.”, ne-a povestit tânăra. Diagnosticul: leucemie acută limfoblastică.madalina nistor (4)

În 28 ianuarie, Compania de Tango Cluj a demarat campania de donare de sânge pentru Mădălina, care are grupa A2 pozitiv iar la biblioteca Facultății de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj au început să se adune bani în cadrul instituției. De asemenea, conducerea facultății a hotărât să-i restituie taxa de școlarizare achitată. Costurile pentru tratarea unei astfel de boli și pentru un eventual transplant medular sunt ridicate, astfel că trebuie mobilizată cât mai multă lume.

Mădălina nu a cerut niciun ajutor, însă considerăm că-l merită și am contactat-o pentru a-i afla povestea. Ne-a spus numărul contului ei bancar, însă ne-a rugat să-l scriem cât mai discret, ”ca și clauzele din contractele cu băncile, scrise mărunt de tot”, după cum spune cu umor studenta.

Nu o să-i respectăm dorința și scriem contul cu litere și cifre de-o șchioapă ca să-l vadă toată lumea. Ne cerem scuze Mădălinei, dar sperăm că peste mulți mulți ani ne va ierta.

Contul (fără spații): RO56 RNCB 0818 1242 4130 0005 deschis la BCR pe numele Nistor Andreia-Madalina

Menționăm că este un cont de tip umanitar, astfel de persoanele juridice care donează își pot deduce suma din impozitul pe profit.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns