fbpx
Acasă » Anunțuri » Mai multe zboruri spre Munchen și București

Mai multe zboruri spre Munchen și București

Aeroportul Internațional Cluj anunță că începând cu 23 mai vor fi trei zboruri pe zi spre München cu Lufthansa, iar din 3 iunie va fi avion Cluj-Bucureşti cu Blue Air. Asta după ce și Wizz Air a anunțat zbor spre București din 22 iulie. 

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj anunţă faptul că începând cu 23 mai 2016, compania aeriană Lufthansa va suplimenta numărul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca – München – Cluj-Napoca cu un număr de 5 frecvenţe/săptămână, faţă de programul de operare actual, aferent sezonului de iarnă. Ruta va fi operată în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri după următorul program:

cj munchen

Totodată, începând cu data de 3 iunie 2016, operatorul aerian Blue Air va opera zboruri pe ruta internă Bucureşti – Cluj-Napoca – Bucureşti, în zilele de luni, marţi, vineri şi sâmbătă, după programul următor:

cluj bucuresti

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat a declarat:„Apreciem atât noile zboruri pe ruta Cluj-Bucureşti, cât şi cea de-a 3-a frecvenţă spre München, care suntem convinşi că vor aduce noi beneficii clujenilor şi judeţului Cluj. De asemenea, ne bucurăm că Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, în anul 2015, a fost pe locul 5 în Europa ca şi creştere a traficului de pasageri, în categoria aeroporturilor cu un trafic de mai puţin de 5 milioane de pasageri anual.”

De asemenea, Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo a ţinut să precizeze: „Având susţinerea Consiliului Judeţean Cluj, Consiliul de Administraţie şi managementul aeroportului au reuşit să implementeze cu succes strategia de dezvoltare propusă.”

Biletele pot fi achiziţionate de pe site-urile companiilor aeriene şi de la agenţii.

Pentru mai multe informaţii despre zborurile LUFTHANSA, accesaţi : http://www.lufthansa.com/ro/en/Homepage

Pentru mai multe informaţii despre zborurile BLUE AIR, accesaţi: http://www.blueairweb.com/

Comments

comentarii

Lasă un răspuns