fbpx

Mai multe zboruri spre Munchen și București

Aeroportul Internațional Cluj anunță că începând cu 23 mai vor fi trei zboruri pe zi spre München cu Lufthansa, iar din 3 iunie va fi avion Cluj-Bucureşti cu Blue Air. Asta după ce și Wizz Air a anunțat zbor spre București din 22 iulie. 

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj anunţă faptul că începând cu 23 mai 2016, compania aeriană Lufthansa va suplimenta numărul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca – München – Cluj-Napoca cu un număr de 5 frecvenţe/săptămână, faţă de programul de operare actual, aferent sezonului de iarnă. Ruta va fi operată în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri după următorul program:

cj munchen

Totodată, începând cu data de 3 iunie 2016, operatorul aerian Blue Air va opera zboruri pe ruta internă Bucureşti – Cluj-Napoca – Bucureşti, în zilele de luni, marţi, vineri şi sâmbătă, după programul următor:

cluj bucuresti

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat a declarat:„Apreciem atât noile zboruri pe ruta Cluj-Bucureşti, cât şi cea de-a 3-a frecvenţă spre München, care suntem convinşi că vor aduce noi beneficii clujenilor şi judeţului Cluj. De asemenea, ne bucurăm că Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, în anul 2015, a fost pe locul 5 în Europa ca şi creştere a traficului de pasageri, în categoria aeroporturilor cu un trafic de mai puţin de 5 milioane de pasageri anual.”

De asemenea, Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo a ţinut să precizeze: „Având susţinerea Consiliului Judeţean Cluj, Consiliul de Administraţie şi managementul aeroportului au reuşit să implementeze cu succes strategia de dezvoltare propusă.”

Biletele pot fi achiziţionate de pe site-urile companiilor aeriene şi de la agenţii.

Pentru mai multe informaţii despre zborurile LUFTHANSA, accesaţi : http://www.lufthansa.com/ro/en/Homepage

Pentru mai multe informaţii despre zborurile BLUE AIR, accesaţi: http://www.blueairweb.com/

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina