fbpx

Taximetrist din Cluj, reținut pentru că a plecat cu bagajele unei cliente

Un taximetrist din Cluj a fost reținut, ieri, pentru că a plecat cu bagajele unei cliente, în care erau medicamente vitale pentru viața ei.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, ”în urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că, la data de 25 ianuarie a.c., un bărbat, în calitate de conducător al unui taximetru, ar fi plecat cu bagajele unei femei din Suceava, faptă prin care ar fi produs un prejudiciu material de circa 7.000 de lei.”

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, a efectuat un transport pe raza municipiului Cluj-Napoca, de la Institutul Oncologic ”Ion Chiricuță” până în Piaţa Gării. La destinaţie, taximetristul nu ar fi returnat bagajele persoanei vătămate, plecând cu taximetrul după coborârea acesteia.

Conform celor relatate de către persoana vătămată, bagajul conţinea bunuri şi medicamente, în valoare de circa 7.000 de lei.

Faţă de cel identificat, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, efectuându-se în continuare cercetări pentru recuperarea prejudiciului creat.

În data de 25 ianuarie, pe pagina de Facebook a Sindicatului Taximetriștilor Cluj, Adina Țibu din Suceava scria: ”Vă rog să mă ajutați la identificarea unui taximetrist din Cluj, cu o mașină cu numărul de înmatriculare CJ-…- PUY. Taximetristul a transportat-o pe mama mea de la Spitalul de Oncologie la Gara Cluj astăzi, 25 ianuarie, in jurul orelor 12.oo. La destinație, mama, Artemizia Țibu, în vârstă de 65 de ani, a coborât iar taximetristul a plecat cu bagajele sale, un geamantan negru și o geantă de mână verde, cu maci roșii, în care se aflau, printre altele, medicamente vitale de care e nevoie urgent pentru tratamentul cancerului!  Iau în considerare și varianta că taximetristul a uitat de bagaje și a plecat inconștient, de aceea, dacă citești acest mesaj, omule, te rog să predai sacoșa cu medicamente”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina