fbpx
Fotografie cu titlu exemplificativ

O polițistă de la Rutieră e acuzată de un fost prieten că-l hărțuiește. Înregistrare AUDIO

O femeie agent la Poliția Rutieră Cluj s-a ales cu plângere penală pentru hărțuire, abuz în serviciu și alte infracțiuni din partea unui fost prieten. Acesta a prezentat înregistrări audio cu ea și cu un coleg de-al ei, care are și el plângere. Ambele plângeri au fost clasate, iar soluțiile au fost atacate la Judecătoria Cluj-Napoca.

P.C a scris în plângerea penală împotriva polițistei c a avut o relatie de prietenie cu G.A, care a inceput in cursul anului 2009 si a durat aproximativ 4 ani. ”La inceputul anului, in cursul lunilor ianuarie-februarie, am observat ca numita doreste sa transforme relatia noastra de prietenie in ceva mai mult, context in care subsemnatul aflandu-ma intr-un mariaj am refuzat.”, a precizat bărbatul.

Acesta o acuză pe agenta de la Rutieră că, pentru a se răzbuna, a început să-i ”vâneze” mașinile în trafic, căzând victimă tatăl lui.  ”In concret in data de 21.05 2014, tatal meu P.V. a fost oprit in trafic, in timp ce conducea autoturismul meu (subsemnatul avand permisul de conducere suspendat la acel moment) de catre un echipaj de politie rutiera, sub pretextul ca rula cu o viteza excesiva (in realitate stationa pe partea dreapta a carosabilului si vorbea la telefon), si i s-a aplicat o amenda pentru depasirea limitei de viteza admise in localitate.”, scrie în plângerea penală. De asemenea, tatălui petentului i-a fost suspendat permisul de conducere pe trei luni. G.A făcea parte din echipajul care l-a sancționat pe tatăl reclamantului.

P.C își susține afirmațiile cu un set de inregistrări ambientale făcute cu telefonul mobil. Într-una din înregistrări, pe care o puteți asculta mai jos, polițista recunoaște că „are boală” pe el și spune că tatăl lui este ”victimă colaterală”

O altă înregistrare îi are ca protagoniști pe petent și pe polițistul C.D. de la Rutieră, actualul iubit al agentei. Cu toții s-au întâlnit pe stradă, în fața unui bloc în care fusese P.C. Acesta susține că polițistul i-a adresat amenințări și a pus presiune pe el pentru a nu-i mai deranja concubina.

Comments

comentarii

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite.... Citește mai mult
La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple.... Citește mai mult

Lasă un răspuns