Acasă » ȘTIRI » O mașină cu insignă de poliție (ce pare falsă) în bord ocupă de două zile locul de parcare al unui clujean

O mașină cu insignă de poliție (ce pare falsă) în bord ocupă de două zile locul de parcare al unui clujean

Într-un oraș precum Clujul în care locurile de parcare în noile blocuri se vând cu mii de euro, o mașină cu numere de Satu Mare, cu o insignă de poliție, ce pare falsă în bord ocupă de două zile locul unui clujean de la subsolul blocului.

Proprietarul locului de parcare s-a plâns pe grupul de Facebook ”Info Trafic jud. Cluj” și speră ca astfel să-l determine pe cel care i-a ocupat locul, fără să lase un număr de telefon, să vină să-și ia mașina.

”Va rog frumos daca cunoaște cineva pe omul sau mașina din poze sa anunțați sa îs mută mașina. De 2 zile îmi blochează parcarea mea subterană din Riviera Residence. Nu cred ca e in „misiunea ” aici!!! A avut timp să lasă tot fel de „jucării” in parbriz dar nici un număr de telefon”, a scris proprietarul locului de parcare.

Comentariile nu au întârziat să apară. Un utilizator se întreabă dacă se găsesc în Piața Mărăști insigne de acel tip?

Așteptăm o reacție din partea Poliției Române cu privire la insigna și ecusonul de pe bordul mașinii.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina