Acasă » ȘTIRI » Cântăreață de muzică populară din Cluj, condamnată la amendă penală și daune morale pentru lovirea fostului concubin

Cântăreață de muzică populară din Cluj, condamnată la amendă penală și daune morale pentru lovirea fostului concubin

Cântăreața de muzică populară Crucița Cistelecan din Cluj a fost condamnată la amendă penală și daune morale pentru lovirea fostului concubin. Sentința nu este definitivă.

Judecătorul Ionuț Borlan de la Judecătoria Cluj-Napoca a pronunțat, astăzi, sentința în procesul mai puțin obișnuit, în care o femeie este judecată pentru că și-ar fi agresat fostul concubin.

Sentința: ”I. În baza art. 396 alin. 2 C.proc.pen. condamnă inculpata CORŞEU CRUCIŢA, la pedeapsa de 7.200 lei amendă penală (160 zile-amendă x 45 de lei), pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C.pen.

În baza art. 559 alin. 1 C.proc.pen. pune în vedere inculpatei că este obligată să depună recipisa de plată integrală a amenzii la judecătorul delegat cu executarea din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe.

În baza art. 63 alin. 1 C.pen. atrage atenţia inculpatei că în caz de neexecutare, cu rea-credinţă, a pedepsei amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoarea.

II. În baza art. 397 alin. 1 rap. la art. 19 şi 25 C.proc.pen., cu reţinerea art. 1357 C.civ., admite în parte acţiunea civilă exercitată de partea civilă BĂLAN IONEL MARCEL, împotriva inculpatei CORŞEU CRUCIŢA şi, în consecinţă, obligă inculpata la plata către partea civilă a sumei de 3.000 lei cu titlu de daune morale.

În baza art. 398 C.proc.pen. rap. la art. 274 alin. 1 C.proc.pen. obligă inculpata la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 560 de lei.

În baza art. 398 C.proc.pen. rap. la art. 276 alin. 2 C.proc.pen., obligă inculpata la plata către partea civilă a sumei de 1.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (onorariu avocaţial).

Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei de pe minuta sentinţei penale pentru procuror, inculpată şi persoana vătămată/partea civilă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 28.06.2019.”

Cântăreața se declară șocată de sentință și o va ataca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina