fbpx
Acasă » PROCESE » Cântăreața Crucița Cistelecan a fost audiată în procesul pentru presupusa lovire a fostului iubit

Cântăreața Crucița Cistelecan a fost audiată în procesul pentru presupusa lovire a fostului iubit

Cântăreața de muzică populară Crucița Cistelecan a fost audiată la Judecătoria Cluj-Napoca în procesul penal pentru presupusa lovire a fostului iubit. ”Eu ca femeie am ajuns aici pentru că aș fi bătut un bărbat, în timp ce bărbați care își bat nevestele nu ajung nicăieri”, a spus revoltată vedeta.

La Judecătoria Cluj-Napoca a început procesul penal în care este judecată interpreta de muzică populară Crucița Cistelecan sub acuzația că și-ar fi lovit fostul iubit, Ionel Marcel Bălan. Mai exact, este acuzată că l-a lovit cu pumnii pe holul Clinicii de Ortopedie, unde bărbatul s-a dus pentru îngrijiri la un picior și unde cei doi s-au certat. Bărbatul cere daune morale de 30.000 de lei la proces!

Judecătorul a întrebat-o pe inculpată dacă dorește să uzeze de procedura simplificată pe recunoasterea vinovăției, iar aceasta a răspuns că nu. ”Nu l-am lovit cu pumnii in cap, ci doar l-am impins. Nu pot sa bat un barbat”, a spus femeia.

Acesta a dat declarație la proces, după ce a precizat că este de acord cu munca in folosul comunității, în cazul unei condamnări.

Cistelecan a povestit despre incidentul de la care a ajuns inculpată: ”El mi-a facut scandal, vroiam sa ma despart, mi-a zis ca ma face de ras pe toate posturile tv, am plecat și ma urmarea. S-a aruncat pe capota masinii, iar dupa 20 de minute m-a sunat politia Floresti ca am facut accident. Au venit patru echipaje, zici ca eram ultima criminala.

La ortopedie, el statea zici ca e ministru. I-am zis că e frumos ce face? Radea lumea de noi. Doctorul a zis ca o acuzati pe doamna de ce nu aveti. Politia si toata lumea radea. El striga la mine si eu la el. A iesit portaru si a zis sa-l iau sa-l duc la nebuni. Dupa ce am iesit de la spital, m-a sunat ca sa ne impacam ca se omoara. Intr-un final, dupa ce am fost la poltie dupa inca o perioada, ne-am impacat. La spital nu l-am lovit cu pumnii in cap”, a declarat cântăreața. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după împăcare.

Procurorul de ședință nici nu a avut intrebări de pus inculpatei.

Avocatul fostului iubit a întrebat-o dacă știe câte zile de îngrijiri medicale a avut clientul său, dar se referea la îngrjirile pentru așa-zisa lovire cu mașina și nu pentru incidentul de la ortopodie, care a ajuns la judecată. În acest dosar nu există certificat medico-legal cu zile de îngrijiri.

În schimb, Crucița Cistelecan are depusă plângere penale pentru agresiune la Poliția Florești de la sfârșitul anului 2017, cu tot cu certificat cu 4 zile de îngrijiri medicale (foto jos cu echimoze), iar dosarul stagnează.

”Eu ca femeie am ajuns aici pentru că aș fi bătut un bărbat, în timp ce bărbați care își bat nevestele nu ajung nicăieri”, a spus cântăreața la ieșirea din sala de judecată.

Amintim cazul revoltător în care un bărbat care și-a bătut soția nu a fost trimis în judecată, procurorul renunțând la urmărirea penală.

Femeile bătute de soți pot sta ”liniștite”. O procuroare din Cluj a considerat prea scump procesul ca să-l trimită în judecată pe agresor

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina