fbpx

O femeie a ieșit în poartă să-și ia tortul și a fost ucisă de un șofer beat și drogat VIDEO

O femeie din Ilfov a murit chiar de ziua ei după ce a fost prinsă între două mașini parcate care au fost lovite de un șofer beat și drogat. Femeia de 56 de ani stătea de vorbă cu două persoane căci îi venise tortul aniversar.

Femeia din Popești Leordeni abia ieșise din curte și se afla între două mașini parcate, în momentul în care șoferul drogat a venit cu viteză și a lovit autoturismele. Victima a fost prinsă între fiare și a murit ulterior la spital. Martorii spun că șoferul nu părea coerent și că se vedea că a consumat droguri sau alcool. În urma testării, s-a descoperit că bărbatul era pozitiv la amfetamină și avea o alcoolemie de 1,12 mg/l.

”Trebuia să își serbeze ziua. A venit altă persoană cu tortul la poartă și a venit un nebun, un drogat, un bețiv și a luat-o la rând aici. A distrus niște mașini, a prins-o între două mașini și la spital a decedat…. O femeie cumsecade, azi era ziua ei…”, au declarat vecinii pentru Digi 24

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a anunțat că în urma accidentului rutier au fost rănite două femei în vârstă 51 şi 56 de ani. Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, însă ulterior femeia în vârstă de 56 de ani a decedat.

Şoferul, un bărbat de 59 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive. El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost lovit de mai multe persoane pe fondul accidentului rutier.

Magistraţii Judecătoriei Cornetu au emis, duminică după amiază, mandat de arestare preventivă pe numele şoferului.

Comments

comentarii

Zilele Clujului încep joi, 30 mai. Clujenii vor avea parte de un show de excepție în Piața Unirii.... Citește mai mult
Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul câştigului salarial mediu brut şi productivitatea muncii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns