fbpx

Număr dublu de înscriși la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj față de 2017. Mai sunt trei zile de înscrieri

În sesiunea actuală de admitere, la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj s-au înscris un număr dublu de candidați față de câți erau la aceeași dată în 2017. Mai sunt trei zile de înscrieri!

Statisticile arată că tot mai mulți tineri și nu numai își doresc să studiere dreptul la Facultatea de Drept Cluj-Napoca din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir.

În vara anului trecut scriam că este în creștere numărul candidaților față de 2016, iar acum sunt, din nou, mai mulți față de anul precedent. Astfel, dacă în 2017 la data de 16 iulie erau 111 înscriși la nivel licență și master, acum sunt 211, din care 184 la licență (86 la ZI și 98 la FR) și 27 la master.

Am stat de vorbă cu cuțiva tineri pe care i-am găsit completând de zor formularul de înscriere pe holul facultății. În timp ce unii ne-au spus că se înscriu pentru a se face avocați, alții ne-au spus că au nevoie de diploma în drept pentru a avansa în carieră, cum este cazul polițiștilor.

Candidații se mai pot înscrie până în data de 19 iulie. Programul de înscrieri este de la ora 08 la 15.

Toate detaliile despre admitere (acte necesare, locuri etc) le găsiți pe site-ul facultății, care a fost modernizat recent.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns