fbpx
Mihai Seplecan

Noul ”golden boy” al politicii clujene a avut în 2013 patru surse de venit, toate de la Stat!

Noul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, în vârstă de 32 de ani, cel pentru care s-au dat dispute puternice în CJ între PNL-PDL și PSD, a câștigat anul trecut bani de la Hidroserv, Electrica Furnizare, Primăria Sânmartin și Consiliul Județean.

ludovic orban seplecan stely si bashar molhemConsilierul județean PNL, Mihai Seplecan, fost Szeplekan (și-a schimbat numele anul acesta -n.red.), a fost până în primăvara anului trecut director de dezvoltare la Hidroserv, unde câștiga net, potrivit propriilor declarații, 6.000 de lei pe lună. Tot el a spus că și-a dat demisia pentru a fi solidar cu oamenii disponibilizați. Sprijinit puternic de Ludovic Orban, așa cum s-a văzut și la ultima ședință de Consiliu Județean, a prins apoi un post la fel de ”călduț”: director comercial adjunct la Electrica Furnizare, așa cum arată site-ul instituției.

În declarația de avere însă Seplecan a scris că este referent specialitate la Electrica Furnizare. O altă sursă de venit a lui Seplecan este Primăria Sânmartin, condusă de un primar PNL, acolo unde a fost cea mai mare prezență la vot la europarlamentare, 92,58 %, iar peste 74% au votat cu PNL. La Sânmartin, consilierul județean oferă asistență juridică primarului. Mihai Seplecan este absolvent al Facultății de Drept de la controversata fabrică de diplome  Universitatea”Spiru Haret”. În total, veniturile din 2013 ale lui Seplecan se ridică la peste 70.000 de lei.

seplecan venituri 2014
Extras din declarația de avere 2014 cu veniturile de anul trecut

 

 

Veniturile din 2012 afișate în declarația de avere de anul trecut sunt un pic mai mici, de peste 56.000 de lei.

Extras din declarația de avere 2013
Extras din declarația de avere 2013

 

În rest, consilierul nu are mai nimic în declarația de avere: o cotă de 1/4 dintr-un apartament de 90 mp în Cluj-Napoca. Nu a declarat că ar deține mașini, plasamente financiare sau că ar avea datorii.

 

Comments

comentarii

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite.... Citește mai mult
La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple.... Citește mai mult

Un comentariu

  1. are un Duster alb, pe ala nu l-a declarat?

Lasă un răspuns