fbpx

Uioreanu si-a completat în arest declaraţia de avere

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi-a completat declaraţia de avere în arestul IPJ Cluj pentru a nu încălca legea ANI. Aceasta prevede termenul de 15 iunie pentru declararea averilor de către persoanele ce exercită funcţii şi demnităţi publice.

Deşi aflat în arest preventiv, Horea Uioreanu şi-a completat declaraţia chiar mai repede decât anul trecut, când a stat până în 14 iunie. Noua declaraţia de avere este datata 11 iunie şi a fost postată recent pe site-ul Consiliului Judeţean.

declaratie uioreanu 2014

 

 

În ce priveşte terenurile şi clădirile, situaţia este neschimbată faţă de declaraţia din 2013.

Diferenţele apar la capitolul venituri. Dacă în 2012 a câştigat de la Camera Deputaţilor şi Consiliul Judeţean circa 55.000 de lei, anul trecut a câştigat doar de la CJ Cluj peste 66.000 de lei. A crescut şi suma primită ca dividende de la firma Balanţa Cosmetics SRL, la care este asociat, de la 20.000 lei în 2012 la 80.000 de lei anul trecut. Tot ca dividende a primit şi 48 de acţiuni gratuite la Banca Transilvania, faţă de 41 în 2012.

 

elena-uioreanu-
Elena Uioreanu, deputat PNL

Rămâne împrumutul de 109.800 lei oferit fostei soţii Elena Uioreanu pentru firma Versatil UE Consult, ce apărea şi în declaraţia de anul trecut, dar apare un nou împrumut cu acelaşi traseu, dar a cărui sumă nu a fost precizată. “Sumă nedefinită neavând acces la contabilitate în urma divorţului“, a scris Horea Uioreanu în declaraţia de avere.

Pentru a-şi putea completa declaraţia, Uioreanu a primit la arest formularele tipizate potrivit legii ANI şi fişa fiscală cu veniturile de la reprezentanţii Consiliului Judeţean, prin avocaţii săi. “I-am dus actele de săptămâna trecută înainte să fie dus la Bucureşti. Le-am lăsat pentru că a avut nevoie de timp să facă nişte calcule. Apoi miercuri le-am luat. Procedura a avut avizul procurorului.”, a spus avocata Smaranda Bara.

Horea Uioreanu a fost arestat preventiv în data de 29 mai, fiind acuzat de fapte de corupţie.

VEZI AICI DECLARAŢIA DE AVERE COMPLETĂ DIN 2014

Comments

comentarii

Meciul disputat în deplasare de CFR Cluj cu echipa lui Hagi s-a încheiat cu o remiză. Clujenii revin acasă doar cu un punct și se mențin pe poziția a treia a clasamentului.... Citește mai mult
Trei persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Bihor pentru trafic de droguri, după ce procurorii au descoperit la percheziţii o cultură indoor de canabis.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!