Notarul din Mureș care și-a înjunghiat fosta iubită acum 6 luni, plasat în arest la domiciliu

După șase luni de când și-a înjunghiat fosta iubită și a plimbat-o cu mașina până când a fost oprit de poliție, notarul din Mureș schimbă arestul preventiv cu arestul la domiciliu. Femeia a scăpat cu viață, iar bărbatul este judecat pentru tentativă de omor.

Notarul Claudiu Liviu Miclăuș, aflat după gratii, și-a recunoscut vinovăția și a fost lăsat în arest la domiciliu la termenul de ieri de la Curtea de Apel Târgu Mureș.

Pentru prima dată după incident, victima a dat ochii cu inculpatul la instanță. Mamă a doi copii, Cristina nu poate să uite ziua în care puțin a lipsit să nu fie ucisă chiar de către cel care îi fusese iubit, un notar public cunoscut în Târnăveni.

„Tot ce îmi doresc e să se facă dreptate. Trebuie să ia în calcul clipele groaznice prin care am trecut . Pot să zic că am dat mâna de două ori cu moartea, nu m-am gândit niciodată că se poate întâmpla așa ceva, viața mi s-a schimbat radical, trăiesc cu frică, cu panică, orice pas pe care îl fac.”, a spus Cristina Oltean pentru PRO  TV.

Inculpatul a fost până acum în arestul penitenciarului Târgu Mureș, iar joi, în fața judecătorului, și-a recunoscut fapta. Și-a cerut iertare și a obținut arestul la domiciliu.

Vasile Costea, avocatul inculpatului: S-a optat pentru procedura simplificată de recunoaștere a vinovăției, s-a și admis de către instanță, urmează să se adune probe pe latură civilă. Urmează să beneficieze de prevederile legale cu reducere la o treime a pedepsei”.

Între timp, din cauza celor întâmplate, femeia are nevoie, în continuare, de îngrijire medicală, dar și de ajutorul psihologului, pentru a depăși traumele.

În decembrie, după scenele șocante, femeia, aflată în agonie, a scăpat ca prin minune. A fost găsită de un echipaj de poliție care făcea un control de rutină.

 

Comments

comentarii

Joi, 18 iulie, la Primăria Cluj-Napoca a avut loc dezbaterea publică pentru proiectul de regenerare urbană de pe fosta platformă Carbochim. Concluziile dezbaterii care a ținut 5 ore.... Citește mai mult
Ploaia de sâmbătă după-masă nu i-a speriat pe festivalierii de la Electric Castle.... Citește mai mult

Lasă un răspuns