clujust.ro

Motiv de bucurie pentru Culiță Sterp. I-a admis Judecătoria Cluj-Napoca ultima cerere!

Judecătoria Cluj-Napoca i-a admis cântărețului Culiță Sterp cererea de a părăsi România pentru un concert în Spania.

Soluția pe scurt: ”In temeiul art. 203 alin. 5, art. 215 alin. 2, lit. a din Codul de procedura penala, admite cererea formulata de inculpatul Sterp Nicolae, trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, fapta prevazuta de art. 336 alin. (1) ?i (2) C.pen. si parasirea locului accidentului, fapta prev. si ped.de art. 338 alin. (1) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin. (1) C.pen. (dosar penal nr. 26306/211/2022), aflat sub masura preventiva a controlului judiciar luata prin Ordonanta din data de 18.11.2022 si mentinuta prin Incheierea penala nr. 293 din 28.12.2022 si ii incuviinteaza acestuia parasirea limitei teritoriale a Romaniei pentru o durata de 4 zile, in perioada 26 -29 ianuarie 2023 (prima si ultima zi incluse), pentru a se deplasa in Spania, orasul Madrid.

La data ramanerii definitive, prezenta incheiere se comunica catre I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigatii Criminale – Biroul de Supravegheri Judiciare, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor si Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor.

Cu drept de contestatie in 48 de ore de la comunicare.

Pronuntata in camera de consiliu, azi, 17.01.2023, ora 12:00.”

Amintim că interpretul de manele Culiță Sterp se află sub control judiciar, fiind trimis în judecată ca urmare a accidentului rutier produs în centrul Clujului în noiembrie 2022.

Comments

comentarii

Micii sportivi clujeni au obținut rezultate extraordinare la Cupa României Junior III.... Citește mai mult
Pentru a rezolva problema fotbalului impracticabil pe Cluj Arena, „U” Cluj va disputa meciurile de acasă la Mediaș până la schimbarea gazonului.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!