Momente emoționante la Curtea de Apel Cluj la ultima ședință a judecătoarei Elena Botezan FOTO/VIDEO

Colegii de instanță, alături de grefieri, procurori și avocați, i-au făcut o supriză de proporții judecătoarei Elena Botezan la ultima ședință de judecată, înainte de pensionare. Din păcate, un om valoros pleacă din sistem la doar 48 de ani și asta ar trebui să le dea de gândit guvernanților.

Colegii judecători și unii avocați au intrat în sala de judecată de penal cu buchete de flori, iar Elenei Botenza i s-au înlăcrimat ochii. Printre cei care au felicitat-o a fost și fratele ei, avocatul Radu Șomlea.

Judecătorul Lucian Marian i-a înmânat Elenei Botezan un tablou frumos din partea colectivului. Au venit apoi în sală și grefierele. Cu toții au îmbrățișat-o pe îndrăgita judecătoare care a ales să se pensioneze așa repede, îndeplinind condițiile de vechime.

Vizibil emoționată, Elena Botezan le-a mulțumit tuturor în discursul pe care îl puteți urmări mai jos.

Extrem de emiționată a fost colega de complet a Elenei Botezan, cunoscuta judecătoare Adina Lupea, care a spus cu lacrimi în ochi că îi pare rău că-i pleacă cea mai bună colegă.

Botezan este de șapte ani judecător, iar înainte a fost procuror, chiar șef DNA Cluj, având în ”portofoliu” de arestați și trimiși în judecată pe fostul primar Sorin Apostu și fostul președinte CJ Cluj, Horia Uioreanu.

Un interviu exclusiv pentru Clujust din 2017 puteți citi AICI

Comments

comentarii

Emil Boc a vorbit despre pronosticul său pentru Campionatul European de Fotbal. El a precizat că România a renăscut din nou în fotbalul european.... Citește mai mult
O nouă etapă în realizarea Spitalului Regional de Urgență Cluj, prin lansarea licitației pentru construcția propriu-zisă, lucrări evaluate la 2 miliarde de lei.... Citește mai mult

Lasă un răspuns