fbpx
Bobocii participanți la balul de la Drept 2015. Foto: Sandor Francisc

Miss și Mister Popularitate de la Facultatea de Drept UBB se aleg pe Facebook. Votați!

Organizatorii Balului Bobocilor de la Facultatea de Drept UBB Cluj au optat pentru o metodă inedită de a desemna miss și mister popularitate: pe Facebook.

Organizatorii balului au creat o pagină specială pe Facebook cu pozele și descrierilor bobocilor care participă la bal, iar oamenii sunt invitați să aleagă Miss și Mister Popularitate până la ora de începere a Balului cel Drept, adică mâine, 10 noiembrie, ora 21.30.

”De data aceasta vrem nu doar să susțineți bobocii, ci să îi votați! VOI sunteți cei care veți alege câștigătorii MISS și MISTER Popularitate din acest an.  Puteți să-i cunoașteți pe boboci accesând albumul de mai jos. Persoana care va avea cele mai multe like-uri la începerea Balului va primi titlul și premiile aferente.”, au scris organzatorii pe Facebook.

Cele care la această oră au cele mai multe like-uri și își dispută titlul de miss popularitate sunt Ilma (697 like-uri) și Bianca (638 like-uri). La băieți, conduce detașat Adi cu 304 aprecieri.

Pagina unde vedeți detalii despre boboci și le puteți da like este AICI. 

Tema balului este „Black and White Sensation”, ceea ce înseamnă că cei prezenți este indicat să se îmbrace în alb, în negru sau în alb și negru. Miss și Mister se vor alege în urma unor probe de dans, întrebări și Treasure Hunt (unde veți fi implicați și spectatorii). De asemenea, va fi și o probă surpriză. Evenimentul are loc în clubul NOA.

Comments

comentarii

Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult
Liderul AUR, George Simion, a anunțat sprijinul partidului pentru contracandidații Coaliției de guvernare la alegerile locale, înclusiv în Cluj. Liberalul Sabin Sărmaș susține că are nevoie de „sprijinul clujenilor”.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!