fbpx

Mii de spectatori au luat parte weekend-ul acesta la evenimentele din cadrul TiMAF

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF- aflat la cea de a V-a ediție se desfășoară în perioada 1 – 31 octombrie în Cluj–Napoca. Weekend-ul acesta în cadrul TiMAF au avut loc o serie de evenimente interesante care au impresionat publicul.

Sâmbătă, 10 octombrie, cel mai bun spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, a avut loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Noul show – DANGEROUS GAMES a avut un număr de peste 3000 de participanți care timp de câteva ore luat parte la lupta dintre forțele binelui și forțele răului, în care supremația se câștiga în pași de dans. Un eveniment impresionat cu spectacole de lumini, proiecții 3D și momente artistice deosebite care cu siguranță va rămâne în istoria Sălii Polivalente prin minutele de aplauze de la finalul spectacolului, satisfacția și bucuria celor prezenți.

LOTD_TIMAF_011

Noul show – Dangerous Games – produs de Michael Flatley a prezentat o abordare nouă  a spectacolului din toate punctele de vedere. Un show impresionat care încununează cu succes munca de peste 20 de ani a celebrului dansator. Timp de două ore spectatorii au luat parte o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine. Cei prezenți au fost martorii unei frumoase povești de iubire, dar în același timp au luat parte și la crâncena luptă dintre forțele bine și forțele răului în care supremația se câștiga în pașii de dans.

Acest „show time extravaganza”, cum a mai fost numit de jurnaliștii Los Angeles Times, a încântat, publicul clujean prin elemente precum coregrafia spectaculoasă, proiecții holografice 3D, efecte de lumini și lasere spectaculoase, costumele futuriste ale dansatorilor, momente artistice de excepție, dar și modul dinamic în care s-a petrecut acțiunea.

Duminică, 11 octombrie la cinema „Florin Piersic” a avut loc spectacolul de stand up comedy – IMPROvSHOW.  Pentru prima dată în Cluj-Napoca, IMPROvSHOW a reprezentat o oră jumătate de râs non-stop alături de vedeta serialului „Las Fierbinți” , Mihai Bobonete și comedianții Micutzu, Natanticu, Cătălin Neamțu, Mihai Rait și Vlad Pasenco. Sala cinematografului „Florin Piersic” a fost neîncăpătoare pentru spectacolul făcut de cei 5 comediați, iar satisfacția celor prezenți a fost mai mult decât evidentă prin ropotele de aplauze de la finalul spectacolului.

101115 TIMAF Improv Show - 0327 WEB

 

Comments

comentarii

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au dat o spargere într-o casă din cartierul clujean Andrei Mureșanu.... Citește mai mult
Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!