fbpx

Doi pietoni loviți pe aceeași stradă în mai puțin de o oră

Doi pietoni au fost loviți de mașini, în această seară, în mai puțin de o oră, pe aceeași stradă din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca.

Primul pieton, un bărbat de 40 de ani, nevăzător, a fost lovit de o mașină la ora 19.25 de o mașină care circula pe strada Primăverii înspre centru, în apropiere de parking-ul supraetajat de pe această stradă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Ștefana Moldovan, victima traversa strada înafara treceri de pietoni care este în apropiere, purtând un baston alb, specific persoanele nevăzătoare. Aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe. Șoferul mașinii este un bărbat în vârstă de 37 de ani. De menționat că semafostul de la trecerea de pietoni, care emitea sunete pentru persoane nevăzătoare, nu funcționează din cauza lucrărilor efectuate în zonă de Diferit-Kiat în proiectul tramei stradale.

Locul primul accident
Locul primul accident

Al doilea pieton a fost lovit pe aceeași stradă Primăverii, la nici 500 de metri distanță față de primul accident, la ora 20.15. Pietonul care traversa strada pe trecerea de pietoni din apropierea stației de tramvai a fost lovit de o mașină condusă de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice, potrivit reprezentantului IPJ Cluj. ”O femeie de 47 de ani, din Cluj-Napoca, în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Aceasta a fost accidentată de către un conducător auto de 46 de ani, din Cluj-Napoca, care circula înspre strada Izlazului, fiind sub influența băuturilor alcoolice”, se arată în buletonul informativ de la IPJ.

Cei doi pietoni au fost răniți grav, fiind transportați la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale.

Menționăm că la momentul ambelor accidente, vizibilitatea era îngreunată de

Locul celui de-al doilea accident
Locul celui de-al doilea accident

ploaia abundentă.

 

Comments

comentarii

Cinci persoane au fost ucise sâmbătă după-amiază într-un atac cu cuţitul într-un mall din Sydney, în timp ce alte opt sunt spitalizate, între care şi un copil.... Citește mai mult
Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari la Cluj: O zi specială pentru talentele din patiserie și brutărie. Cei mai buni vor reprezenta România la Lyon.... Citește mai mult

Lasă un răspuns