fbpx

Metoda ingenioasă prin care un hoț a sustras un inel de 3.000 de euro dintr-o bijuterie din Cluj

Un bărbat a sustras, printr-o metodă ingenioasă, un inel de 3.000 de euro dintr-o bijuterie din Iulius Mall Cluj-Napoca, în prezența vânzătorului. Hoțul a fost identificat după patru zile.

”În fapt, la data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, în timp ce se afla în incinta unui magazin din cartierul Gheorgheni, profitând de neatenția angajatulul, cel în cauză, prin folosirea unui fir metalic pe care l-ar fi introdus prin orificiul rămas între peretele și sticla unui sertar, ar fi sustras un inel din aur, cauzând un prejudiciu de circa 3.000 euro. 

În urma activităților informativ-operative și de cercetare efectuate, la data de 4 mai, a fost stabilită identitatea persoanei, un bărbat de 41 de ani, din comuna Florești. ”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

La data de 5 mai, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au efectuat percheziție domiciliară la locuința bărbatului din comuna Florești.

”Cu ocazia controlului efectuat asupra acestuia, a fost identificat dispozitivul despre care există indicii că ar fi fost utilizat pentru comiterea faptei.

De asemenea, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză.”, a trnamis Poliția Cluj.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în 5 mai  a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns