fbpx

Meciuri încinse la Cupa Baroului Cluj la tenis. Și la propriu și la figurat FOTO/VIDEO

Meciuri strânse la Cupa Baroului Cluj la tenis. Prodecanul Călin Budișan, căpitanul echipei de fotbal, era să fie învins de mai tânăra Denisa Burian, fiind turneu mixt. Aceasta a câștigat net primul set cu 6-0, dar ”lupul bătrân” a avut o anduranță mai bună și a câștigat într-un final.

calin budisan avocat la tenis (3)20 de avocați și procurori din Cluj și Baia Mare participă la Cupa Baroului Cluj la tenis, care se desfășoară la baza Winners din Parcul Rozelor. Primul meci strâns, care a avut nevoie de se decisiv, s-a jucat ieri între avocatul Călin Budișan și prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, Florin Deac. A învins clujeanul. Surpriza zilei de ieri a fost tânăra avocată Denisa Burian, care l-a învins pe Sabin Nedelea, scor 6-1, 6-1. Avocata a practicat tenis în copilărie mai mulți ani.

Partidă dramatică între Călin Budișan și Denisa Burian. Primul set a fost adjudecat de reprezentanta sexului frumos cu 6-0, dar următoarele două i-au revenit mai experimentatului avocat Budișan, care a dat dovadă de o rezistență fizică de invidiat. Scoruri: 6-4, 6-4.

Un alt fost practicant de tenis, chiar la Academia Sanchez din Spania, este avocatul stagiar din Cluj Mihai Pop, unul dintre favoriții la câștigarea turneului după primele două meciuri ale sale. În semifinală îl va întâlni pe Călin Budișan. Pe partea cealaltă a tabloului este favorit avocatul Septimiu Puț.

 

Vom reveni cu rezultatele din semifinale și finală.

GALERIE FOTO

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina