fbpx
sursa foto adevarul.ro

Polițiștii au ”lovit” în șoferii de mașini tunate la Cluj

Polițiștii clujeni au aplicat amenzi de 4.500 de lei și au reținut opt certificate de înmatriculare pentru modificări aduse unor mașini.

În 12 iunie, între orele 00:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier și Secția 2 Poliție, împreună cu  specialiști R.A.R., au acționat în zona străzii Dorobanților pentru depistarea șoferilor care participă la curte ilegale Astfel, au fost verificate circa 60 de autovehicule, impunându-se aplicarea unui număr de 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4.500 de lei.

Totodată, au fost reținute 8 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice periodice, a asigurării auto obligatorii, aplicarea de folii neomologate, montarea unor anvelope de alte dimensiuni, emiterea de noxe peste limita admisă.

Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto că este interzisă desfăşurarea de concursuri, antrenamente ori întreceri pe drumurile publice, cu excepţia celor autorizate de administratorul drumului respectiv şi avizate de poliţia rutieră.

De asmenea, Este interzisă aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale, cu excepţia celor omologate şi/sau certificate de către autoritatea competentă şi care sunt marcate corespunzător; montarea unor anvelope cu alte dimensiuni sau caracteristici decât cele prevăzute în cartea de identitate a vehiculului, care prezintă tăieturi sau rupturi ale cordului ori sunt uzate peste limita legal admisă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina