fbpx

Mașină răsturnată, după ce a fost lovită din spate de un TIR

Accident spectaculos in această dimineață în județul Cluj. O mașină s-a răsturnat pe marginea drumului după ce a fost lovită puternic din spate de un TIR. Șoferul dubiței a fost transportat la spital în stare stabilă.
Accidentul a avut loc pe drumul național 1C pe raza localității Iclod din județul Cluj. Un TIR care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca a lovit din spate o dubiță, Martorii spun că șoferul TIR-ului nu a obserbat la timp autoutilitara care se oprise pentru a vira la stânga pe un drum lăturalnic.
În urma impactului, dubița a fost proiectată într-un șanț de pe marginea drumului national, unde s-a răsturnat. Pompierii s-au chinuit minute bune să scoată mașina din șanț Angajații de la drumuri au avut de măturat numeroasele bucăți din utilitară căzute pe carosabil.
Circulația rutieră a fost întreruptă pe ambele sensuri mai bine de o jumătate de oră.  Șoferul TIR-ului, de doar 24 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Potrivit politistilor, acesta nu a păstrat distanța regulamentară față de vehiculul din față. Șoferul celeilalte mașini a scăpat ca prin minune cu viață. El era stabil cand a fost preluat de ambulanta.  

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. Pingback: ACTUALIZARE | Accident spectaculos în Iclod - VIDEO - Gherleanul - Stiri Gherla

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina