fbpx
sursa foto: lanazione.it

Un italian si-a impuscat sotia romanca din gelozie

Un italian de 49 de ani si-a impuscat sotia originara din Cluj intr-un camping din statiunea Marina Palmense, de langa Fermo. Femeia este internata si se zbate intre viata si moarte, potrivit lanazione.it

Potrivit ziarului online italian, cei doi se aflau in vacanta la mare tocmai pentru a-si reface relatia dupa numeroase certuri. In schimb, in noaptea de 17 spre 18 august, cei doi s-au certat din nou din motive de gelozie in campingul Spinnaker din Marina Palmense. Roberto Paglia a scos un pistol si a tras in sotia lui Adela Balaie, in varsta de 39 de ani. Un turist care a vazut scena de la distanta a anuntat politia.

Romanca a fost dusa la urgente in Fermo, de unde a fost transferata la spitalul regional din Ancona. Aici a fost supusa unei lungi si complicate interentii chirurgicale.

Politistii l-au arestat pe italian si au inceput ancheta penala. “Am auzit tipete, iar apoi patru sau cinci focuri de arma. Femeia a cazut la pamant intr-o balta de sange”, le-a povestiti politistilor un martor. Pistolul nu a fost gasit de anchetatori.

Cuplul are un baiat in varsta de 13 ani, care se afla in orasul Foligno, unde locuieste familia.

 

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina