fbpx
Renata Mos (în roșu)

Mandat de aducere pe numele Renatei Moș în dosarul Scutul Negru

Modelul Renata Moș, imaginea lanțului de localuri Janis, va da declarație de martor la următorul termen de judecată în dosarul în care 12 bodyguarzi de la firma de pază Scutul Negru sunt judecați pentru o bătaie din vara lui 2013, din clubul Janis Stuf.

Renata Moș trebuie să se prezinte obligatoriu la următorul termen de judecată de luna viitoare, având în vedere că instanța a emis astăzi mandat de aducere pe numele ei, din cauză că nu s-a prezentat pentru a da declarație, fiind citată din 2 noiembrie. Astfel, judecătorul a amânat cauza.

”Emite mandat de aducere pe numele martorei Mos Renata Teodora, la adresa sediului clubului Janis Stuff. Pune în vedere inculpatului Benche Florian Razvan si av. Timoce Milu sa faca demersurile necesare în vederea prezentarii martorei la termen. Efectueaza demersurile necesare pentru gasirea si atasarea la dosar a CD-urilor lipsa de la f. 415 si 416 din dosarul de urmarire penala. Amâna judecarea cauzei pentru data de 15 februarie 2016, ora 9:00, sala 165, pentru când inculpatii au termen în cunostinta. Se reciteaza martora Mos Teodora Renata. Pronuntata în sedinta publica din data de 25 ianuarie 2016.”, se arată în minuta încheierii.

Avocatul Milu Timoce a precizat pentru Clujust.ro că Renata Moș a lipsit din cauza unei probleme personale și că va merge la Tribunal la următorul termen, mai ales că este propusă ca martor de către unul dintre inculpați, luptătotul de K1 Răzvan Benche. Potrivit avocatului, procesul pe fond s-ar putea încheia în februarie.

Cei 12 bodyguarzi au fost trimiși în judecată în august 2013 pentru că l-ar fi bătut pe un tânăr în clubul Janis Stuf.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina