fbpx

A mai primit o condamnare pentru că nu s-a întors la închisoare

O femeie eliberată temporar din Penitenciar pentru a-şi creşte copilul a uitat să se întoarcă la închisoare la termenul stabilit.  Femeia a fost condamnată, în 15 aprilie, de Tribunalul Cluj sub acuza de “sustragere de la executarea pedepsei”.

Femeia a fost condamnată la 2 ani de închisoare, perioadă ce s-a adăugat la pedeapsa iniţială de 4 ani şi 3 luni pe care o avea de executat. Din condamnarea iniţială executase doar 96 de zile până când a obţinut înreruperea pedepsei.

Nadia Ciurar a fost prinsă în 2008 după ce a furat din mai multe magazine din centrul Clujului.  Ulterior a fost prinsă furând şi cosmetice.  Femeie a fost condamnată în mai multe dosare pentru furt calificat, rezultând o pedeapsă finală, prin contopire, de 4 ani şi 3 luni.

Pentru că avea acasă un copil ce nu împlinise un an, la începutul anului 2012 Nadia Ciurar a înaintat cerere de întrerupere a pedepsei, ce a fost aprobată de Judecătoria Gherla.  Instanţa a dipus să fie eliberată până când copilul împlineşte un an. Termenul la care femeia trebuia să se predea era 20 noiembrie 2012.  Penru că nu s-a prezentat la data stabilită, poliţia  dat-o în urmărire generală.

”Fapta învinuitei Ciurar Nadia, prin aceea că la data de 20 noiembrie 2011 nu s-a prezenta la Penitenciarul Gherla în vederea continuării restului de pedeapsă, sustrăgându-se de la aceasta, întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de evadare”, au precizat la acea vreme reprezentanţii Poliţiei clujene.

Polițiştii au verificat toate adresele unde s-ar fi putut afla şi au depistat-o în cele din urmă la o adresă din Cluj. Femeia le-a spus anchetatorilor că a fost sechestrată de concubinul ei în satul Bonţida, însă, după verificare, poliţiştii nu au confirmat această versiune.

 

 

Comments

comentarii

În Cluj-Napoca, s-a reîntors furtuna. Întreg județul se află sub cod galben de vijelii, grindină și ploi cu descărcări electrice, până luni la ora 22.00.... Citește mai mult
Trofeul Transilvania, în valoare de 10.000 de euro, a fost câștigat de filmul „Vânătorul de balene/ The Waler Boy”. Premiul, înmânat sâmbătă de către Sergei Polunin.... Citește mai mult
Un incident nefericit a avut loc în localitatea Bobâlna din Cluj, un tânăr de 29 de ani murind electrocutat la duș după ce a vrut să scoată din priză aparatul care încălzea apa, scrie dejeanul.ro.... Citește mai mult
Luni, la Cluj are loc evenimentul de lansare a cărții de identitate electronice, fiind prezent ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Clujul, „Silicon Valley de România”, spune ministrul, și primul oraș din țară care implementează acest tip de carte de identitate.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!