fbpx

A mai primit o condamnare pentru că nu s-a întors la închisoare

O femeie eliberată temporar din Penitenciar pentru a-şi creşte copilul a uitat să se întoarcă la închisoare la termenul stabilit.  Femeia a fost condamnată, în 15 aprilie, de Tribunalul Cluj sub acuza de “sustragere de la executarea pedepsei”.

Femeia a fost condamnată la 2 ani de închisoare, perioadă ce s-a adăugat la pedeapsa iniţială de 4 ani şi 3 luni pe care o avea de executat. Din condamnarea iniţială executase doar 96 de zile până când a obţinut înreruperea pedepsei.

Nadia Ciurar a fost prinsă în 2008 după ce a furat din mai multe magazine din centrul Clujului.  Ulterior a fost prinsă furând şi cosmetice.  Femeie a fost condamnată în mai multe dosare pentru furt calificat, rezultând o pedeapsă finală, prin contopire, de 4 ani şi 3 luni.

Pentru că avea acasă un copil ce nu împlinise un an, la începutul anului 2012 Nadia Ciurar a înaintat cerere de întrerupere a pedepsei, ce a fost aprobată de Judecătoria Gherla.  Instanţa a dipus să fie eliberată până când copilul împlineşte un an. Termenul la care femeia trebuia să se predea era 20 noiembrie 2012.  Penru că nu s-a prezentat la data stabilită, poliţia  dat-o în urmărire generală.

”Fapta învinuitei Ciurar Nadia, prin aceea că la data de 20 noiembrie 2011 nu s-a prezenta la Penitenciarul Gherla în vederea continuării restului de pedeapsă, sustrăgându-se de la aceasta, întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de evadare”, au precizat la acea vreme reprezentanţii Poliţiei clujene.

Polițiştii au verificat toate adresele unde s-ar fi putut afla şi au depistat-o în cele din urmă la o adresă din Cluj. Femeia le-a spus anchetatorilor că a fost sechestrată de concubinul ei în satul Bonţida, însă, după verificare, poliţiştii nu au confirmat această versiune.

 

 

Comments

comentarii

O legumă cu multiple beneficii pentru sănătatea noastră este și leguma pe care o evităm cel mai mult, deși aceasta poate preveni chiar și cancerul.... Citește mai mult
Floreștenii se vor putea implica activ în amenajarea și revitalizarea centrului vechi al Floreștiului, printr-o aplicație mobilă.... Citește mai mult
Legea care prevede acordarea unei zile libere de la serviciu după fiecare doză de vaccin efectuată a fost publicată în Monitorul Oficial, luni seara.... Citește mai mult
O mașină a fost filmată în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada A3, în zona Nădășelu Cluj.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!