fbpx

Măcel între șase deținuți într-o celulă de la Penitenciarul Gherla. A fost chemat SMURD-ul

Patru deținuți s-au încăierat cu alți doi, ieri, în jurul orei 14, într-o celulă din Penitemnciarul de Maximă Siguranță Gherla. Toți au primit îngrijiri medicale, iar unul a ajuns la Spitalul Militar Cluj-Napoca.

Agenții de poliție penitenciară au intervenit când au auzit gălăgie din camera de deținere. În momentul când au deschis ușa, pe jos era plin de sânge, iar deținuții prezentau lovituri și tăieturi. De asemenea, se simțea că au consumat alcool.

Cinci dintre deținuți au fost duși la cabinetul medical al Penitenciarului, iar unul, care era rănit mai grav, a fost preluat de un schipaj SMURD și dus la Spitalul Municipal Gherla, de unde a fost transferat la Spitalul Militar Cluj-Napoca.

Toți deținuții implicați în bătaie au fost testați cu aparaul etilotest, iar ulterior au fost mutați fiecare în altă celulă.

Din declarațiile deținuților și din verificările preliminare, a rezultat că inițial s-au lovit reciproc doi deținuți, iar unul a folosit un cuțit improvizat dintr-o coadă de lingură. Alți trei deținuți au sărit în apărarea celui tăiat cu cuțitul improvizat, iar unul de partea cuțitarului. Astfel s-a ajuns la o încăierare generală.

Despre incident a fost informată conducerea Autorității Naționale a Penitenciarelor și Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla.

 

 

Comments

comentarii

Îmbătrânirea populației României dă motive de îngrijorare economiștilor. VEZI care este vârsta medie a Clujului.... Citește mai mult
Gospodinele pot pune pe masa de Rusalii fructe și legume proaspete. Piața volantă din centrul Clujului are program prelungit astăzi, până la 17:30.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!