fbpx

Lucrările la podul Nadăș în ritm de melc

Podul peste Nadăș de pe strada Oașului nu a fost redat circulației, deși primarul Emil Boc avansa data de 1 noiembrie. Șoferii sunt nevoiți să ocolească vreo 2 kilometri, iar în loc de tramvai circulă un autobuz tot pe o rută ocolitoare.

La începutul lunii octombrie, primarul dădea de înțeles că lucrările vor fi gata până cel târziu în 1 noimebrie.

”Mă bucur că până în momentul de faţă constructorii au reuşit să se încadreze în termenele pe care le-au stabilit şi au adus utilaje care să facă faţă provocărilor pe care le presupun asemenea lucrări de investiţie. Luna noiembrie este termenul de dare în folosinţă, orice zi mai repede de 1 noiembrie ar fi excelentă pentru noi”, a spunea Boc.

Imaginile trimise de un cititor CLUJUST arată că podul este departe de a fi gata.

Lucrările la podul de peste pârâul Nadăş de pe strada Oaşului se apropie de finalizare. Lucrările la acest obiectiv care face parte din proiectul „Modernizarea tramei stradale şi acces la zona industrială”, au început în 8 iulie 2014 şi se vor fi finalizate în noiembrie 2014. Valoarea estimativă a lucrărilor este de 2.189.347 lei.

Constructorul a finalizat partea de infrastructură a podului, inclusiv lucrările de relocare a reţelelor de apă, gaz şi instalaţii electrice şi a demarat lucrări la suprastructura podului (montare grinzi) şi de amenajare a albiei pârâului Nadăş. În total, vor fi montate șapte grinzi (fiecare grindă are câte 47 tone şi 30 metri).

Lucrările de reabiltare a podurilor din proiectul de tramă sunt realizate de S.C. A.R.L. S.R.L., iar valoarea acestora se ridică la peste șase milioane de lei făr TVA.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina