fbpx

Loto Belgia 6/45 – Caracteristici și motive pentru care să încerci această loterie

În mediul online ai la îndemână numeroase loterii din care să alegi. Fiecare are alte caracteristici, variind destul de mult nu doar periodicitatea evenimentelor, ci și numărul extragerilor și numerele alese aleatoriu. Acestea sunt informații pe care este bine să le știi din timp, pentru a face cea mai bună alegere, în funcție de preferințele pe care le ai, de ce caracteristici îți sunt pe plac și pe care le consideri avantajoase ție, nu în general.

Prima extragere pentru Lotto Belgia a avut loc în 1978 și erau extrase 6 numere dintr-o mulțime de 42. Ulterior, mulțimea principală a fost mărită, ajungându-se la totalul de 45, care este păstrat și astăzi. De asemenea, în prima sa formă, loteria presupunea un singur eveniment pe săptămână, aspect care s-a modificat, în ziua de azi existând 2 extrageri săptămânale, care au loc Miercuri și Vineri.

Iată în continuarea articolului mai multe informații utile despre această loterie, dar și de ce să-ți încerci norocul plasând un bilet online la Loto Belgia, la un cazino licențiat din România!

Caracteristicile loteriei Belgia 6/45

Loteria Belgia 6/45 are două evenimente săptămânale, la fiecare fiind făcute două extrageri. Cea principală presupune alegerea aleatorie a 6 numere cuprinse între 1 și 45, iar cea secundară presupune alegerea aleatorie a unui singur număr, tot din mulțimea 1-45.

Cele două evenimente au loc în fiecare zi de Miercuri și Sâmbătă, la ora 20’00, în Belgia. Rezultatele sunt publicate în câteva minute, iar verificarea biletelor se face după aproximativ 15-20 de minute, odată ce s-a actualizat sistemul operatorului.

Spre deosebire de alte loterii internaționale, pentru Belgia 6/45, jackpot-ul minim este garantat și are valoarea de 1 milion de euro. El se va obține de către persoana care a reușit să ghicească pe același bilet, plasat fizic sau online, toate cele 6 numere extrase.

În funcție de câte numere ai ghicit, dar și dacă ai ghicit al șaptelea număr norocos, premiul tău poate crește exponențial. De-a lungul anilor, au fost înregistrate mai multe câștiguri, fiecare în parte având o valoare impresionantă.

De ce să încerci și tu Lotto Belgia 6/45?

Când alegi o loterie este foarte bine să ții cont de caracteristicile sale și să vezi dacă îți sunt pe plac. Spre exemplu, există unele loterii care au extrageri zilnice, din 5 în 5 minute. Dacă vrei să plasezi oricând un tichet și să participi la un eveniment la orice oră din zi sau noapte, atunci probabil Belgia 6/45 nu îți va plăcea prea mult.

Pe de altă parte, dacă preferi să joci la evenimente mai rare, dar care au o valoare minimă a jackpotului care este garantată, atunci această loterie îți va surâde. În plus, contează destul de mult ce sistem sau strategie ai vrea să aplici și cum îți place să abordezi jocul la o loterie. Poți să optezi oricând pentru numerele care au cele mai multe sau cele mai puține șanse de a ieși, poți să joci complet la întâmplare, să îți bazezi alegerile pe statistici și nu numai.

Indiferent de tehnica pe care o alegi, merită să îți încerci norocul la Belgia 6/45 pentru că premiile disponibile sunt destul de mari, pentru că un eveniment presupune două extrageri și pentru că adrenalina va fi din belșug. Indiferent de deciziile finale pe care le iei, ține cont de sumele pe care le investești și ai grijă ca ele să fie într-un raport corect cu venitul tău constant, asumându-ți că există și posibilitatea ca tichetul tău să nu fie câștigător.

 

Comments

comentarii

Alexandru Chipciu a fost exclus din lot de Marius Șumudică înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna în Liga Campionilor.... Citește mai mult
Ploaia și vijelia de duminică seara au creat probleme în mai multe zone din județul Cluj. Vântul a „luat pe sus” acoperișul unei case din Mihai Viteazu, producând o avarie la rețeaua de gaze.... Citește mai mult
Luni au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe Splaiul Independenței, după crearea unui culoar dedicat transportului în comun.... Citește mai mult
Municipiul Cluj-Napoca a fost din nou lovit de o ploaie puternică în după-amiaza zilei de luni.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!