fbpx
Acasă » ȘTIRI » La furat în timp ce viziona locuințe de vânzare

La furat în timp ce viziona locuințe de vânzare

O femeia a fost prinsă la furat în timp ce se prefăcea că este interesată de cumpărarea unui apartament. Poliţiştii clujeni au identificat o femeie de 53 de ani, bănuită că ar fi sustras portofele cu bani, acte de identitate şi carduri, în timp ce viziona apartamente pe care, aparent, era interesată să le cumpere.

”În fapt, femeia s-a arătat interesată de achiziţionarea unui apartament şi, sub acest pretext, a făcut vizite, pe timp de zi, mai multor persoane vătămate, pentru vizionarea imobilelor. Aceasta, în perioada 2013- 2014, ar fi profitat de neatenţia proprietarilor şi ar fi sustras sume de bani sau portofele care conţineau bani, acte de identitate şi carduri, din genţile lăsate nesupravegheate în apartamente”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Prejudiciul cauzat prin această metodă celor cinci persoane vătămate este de aproximativ 2.000 de lei.

Faţă de femeie se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută de Codul penal, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina