fbpx

Inșelăciune prin metoda Rabla

Un tânăr s-a dat drept reprezentantul unei societăți care achiziționează mașini vechi pentru programul Rabla și a solicitat bani pentru încheierea actelor de achiziționare.

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca efectuează cercetări faţă de un tânăr de  26 de ani bănuit  că ar fi înşelat o persoană prin metoda “Rabla”.

”În fapt, la jumătatea lunii ianuarie, bărbatul ar fi postat un anunţ, indicând faptul că doreşte să cumpere autoturisme vechi, pretabile la programul “Rabla”. În acest context, ar fi indus în eroare o persoana căreia i s-ar fi prezentat ca fiind reprezentantul unei societăţii comerciale, invocând că ar fi interesat să cumpere autoturismul acestuia cu 3.800 de lei. Acesta i-a solicitat persoanei vătămate să-i trensfere 150 lei, într-un cont indicat, pentru îndeplinirea formalităţilor de achiziţionare.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Bărbatul este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de “înşelăciune”, faptă prevăzută de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina