fbpx

La Cupa avocaților la tenis de câmp, s-a reeditat finala de anul trecut FOTO

Mihai Pop și Septimiu Puț au reeditat finala de anul trecut la Cupa avocaților la tenis de câmp, primul fiind câștigător, la fel ca în 2015. Competiția a crescut în numărul de participanți, dar și în calitatea jocului.

Anul acesta, au fost 23 de participanți, majoritatea avocați, dar și câțiva procurori și consilieri juridici. Competiția, aflată la ediția a III-a, s-a desfășurat în perioada 24–26 iunie la Baza sportivă Winners, pe o căldură sufocantă.

Un meci extrem de disputat s-a jucat în sferturi, între prodecanul Baroului Cluj, Călin Budișan și avocatul Călin Herța din Baia Mare, acesta din urmă fiind câștigător după al treilea set decisiv.

Apoi, în semifinală, Herța l-a întâlnit pe Septimiu Puț, cu care a jucat o partidă tensionată. Avocatul băimărean a rupt de nervi o rachetă de tenis de 200 de euro și a pierdut meciul. În cealaltă semifinală, au jucat avocații Mihai Pop (Cluj) și Liviu Mureșan (Satu Mare).

Astfel, la fel ca și anul trecut, în finală, s-au înfruntat Mihai Pop, aflat în al doilea an de stagiatură, și mai experimentatul în avocatură Septimiu Puț. Însă experiența în tenis a lui Pop, care a practicat acest sport la nivel competițional până la 19 ani, și-a spus cuvântul. A câștigat cu 6-3 primul set și cu 6-2 pe cel de-al doilea.

De când a intrat în Baroul Cluj, Mihai Pop a câștigat de două ori Cupa avocaților la tenis de câmp. ”La anul, vom programa cupa când e în concediu Mihai”, a spus în glumă după finală Septimiu Puț.

 

Septimiu Puț (stânga) și Mihai Pop (dreapta)
Septimiu Puț (stânga) și Mihai Pop (dreapta)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina