fbpx
Mihai Pop (stânga) și Septimiu Puț

Un avocat stagiar a câștigat Cupa Baroului Cluj la tenis

Tânărul avocat stagiar Mihai Pop a fost revelația turneului de tenis al avocaților. Acesta a câștigat Cupa Baroului Cluj după ce i-a învins în semifinale și în finală pe favoriții Călin Budișan, respectiv Septimiu Puț.

mihai pop (5)

Călin Budișan
Călin Budișan

Stagiarul campion la tenis este originar din Zalău și membru al Baroului Cluj. Pe parcursul turneului, adversarii lui au aflat că acesta a practicat tenis până la vârsta de 19 ani. Ba mai mult a fost o lună la Academia de Tenis Sanchez-Casal din Spania. Mihai Pop are și un frate, Vlad, care practică tenis de performanță. ”Cel mai greu meci a fost cel din semifinală”, ne-a spus câștigătorul. În semifinală a jucat cu avocatul Călin Budișan și a fost nevoie de tie-break în setul 3 pentru a-i departaja.

septimiu put (10)Finala dintre Mihai Pop și Septimiu Puț a început cu 6-2 în primul set, după care Puț a opus rezistență mai mare în setul 2, adjudecat de Pop cu 6-4. Pe parcursul meciului nu au lipsit glume avocățești. ”La primul proces pe care îl aveam împreună, nu mă prezint”, i-a spus Septimiu Puț, avocat cu experiență de 9 ani, mai tânărului Pop. Acesta a replicat: ”Dacă ce?”.  Călin Budișan a asistat și el la finală și s-a arătat dornic de revanșă. ”Mâine sper că ești în Cluj”, i-a spus Budișan lui Pop. ”Presiunea” pe stagiar a fost imensă, având în vedere că Budișan îi predă drept procesual penal la Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților -Centrul Teritorial Cluj. ”De la ediția viitoare nu se mai primesc avocați stagiari”, s-a mai auzit pe marginea terenului.

Imagini de la finală

La Cupa Baroului Cluj la tenis au participat 20 de avocați și procurori din Cluj și Baia Mare. Turneul s-a defășurat la baza sportivă Winners într-o atmosferă de prietenie și fair-play.

pop si put la final (1)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina