fbpx

Judecătorii de la un Tribunal se abțin de la a judeca liberarea condiționată a fiului unei colege de-a lor

Judecătorii de la Tribunalul Gorj se abțin pe bandă rulantă de la judecarea contestației parchetului în cazul cererii de liberare condiționată a fiului colegei lor Elena Dafinescu.

În cursul zilei de azi, până la această oră, s-au abținut două complete de câte doi judecători.

Solutia pe scurt: ”În baza art.68 Cod procedură penală; Admite cererea de abtinere formulată de judecătorii Petre Dorin Olaru şi Laura Mihaela Sarcină, membrii ai completului PEN 04-CPC, în dosarul nr. 9683/318/2023 al Tribunalului Gorj.

Dispune repartizarea aleatorie a dosarului în sistem ECRIS Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 04.09.2023, la Tribunalul Gorj.”

Solutia pe scurt: ”În baza art. 68 Cod procedură penală; Admite cererea de abținere formulată de judecătorii Raluca Preda şi Gheorghe Constantinescu, membrii ai completului PEN 01-CPC, în dosarul nr. 9683/318/2023 al Tribunalului Gorj. Trimite cauza la registratură pentru repartizarea aleatorie a cauzei. Pronunţată în camera de consiliu, azi 04.09.2023, la Tribunalul Gorj.”

În cazul în care vor abține toți judecătorii, dosarul va fi trimis la un alt tribunal.

Mihai Dafinescu se află în executarea pedepsei de 4 ani, 6 luni şi 20 zile închisoare, după ce a omorât o femeie cu mașina, fiind băut la volan. De asemenea, a plecat de la locul accidentului, fiind ridicat de polițiști a doua zi dimineața.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!