fbpx
Imobilul în care este apartamentul părinților Coldea

Judecătoria menține executarea casei părinților handbalistului mort. A oprit executarea unei indemnizații de creștere a copilului

Judecătoria Cluj-Napoca a admis doar în parte contestația la executare a familiei Coldea, care se luptă cu Carpatica Asig. Astfel, instanța a anulat sechestrul și poprirea pusă de executorii judecătorești Morari și Asociații asupra mașinii și indemnizației de creștere a copilului a sorei handbalistului mort în 2006. Judecătoria a menținut executarea casei și a salariilor părinților și a altei surori.

carpatica asigDespre cum s-a ajuns să fie executate silit daunele morale primite inițial de părinții unui tânăr handbalist decedat în accidente de mașină în 2006 puteți citi în articolul mai vechi de AICI. 

Minuta sentinței de astăzi a Judecătoriei Cluj-Napoca cu privire la contestația la executare arată că executorii judecătorești Morari și Asociații din Baia Mare puseseră poprire și pe indemnizația de creștere a unui copil! ”Acestea sunt exceptate de la executare”, spune avocata Ana Maria Toader, sora handbalitului decedat.

Extras din minuta sentinței

Admite în parte contestatia la executare formulata si precizata de catre contestatorii COLDEA VASILE, COLDEA ELENA, TOADER ( fosta COLDEA ) ANA MARIA si COLDEA DANIELA, în contradictoriu cu intimata SC CARPATICA ASIG SA.

Anuleaza procesul verbal de sechestru încheiat de catre SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE EXECUTORI JUDECATORESTI MORARI SI ASOCIATII, la data de 26.03.2015, în cadrul dosarului nr. 48/2015, cu privire la autovehiculul Volkswagen Touran 1.9 TDI, înmatriculat sub nr. CJ 88 CLD, serie sasiu WVGZZZ1TZ5W020440, serie motor 231214.

Anuleaza poprirea înfiintata de catre SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE EXECUTORI JUDECATORESTI MORARI SI ASOCIATII, la data de 27.03.2015, în cadrul dosarului nr. 48/2015, cu privire la sumele ce se achita contestatoarei TOADER ( fosta COLDEA ) ANA MARIA, de catre Agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala Cluj, cu titlu de indemnizatie crestere copil.

Cei trei tineri morți în accident în 2006
Cei trei tineri morți în accident în 2006

Respinge în rest contestatia la executare formulata si precizata de catre contestatorii COLDEA VASILE, COLDEA ELENA, TOADER ( fosta COLDEA ) ANA MARIA si COLDEA DANIELA, în contradictoriu cu intimata SC CARPATICA ASIG SA, ca fiind neîntemeiata.

Reduce cheltuielile de judecata solicitate de catre intimata SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE EXECUTORI JUDECATORESTI MORARI SI ASOCIATII, constând în onorariul avocatului, de la suma de 1240 lei la cea de 300 lei.

Obliga contestatorii COLDEA VASILE, COLDEA ELENA, TOADER ( fosta COLDEA ) ANA MARIA si COLDEA DANIELA sa achite intimatei SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE EXECUTORI JUDECATORESTI MORARI SI ASOCIATII, în solidar, suma de 300 lei cu titlu de cheltuieli de judecata reprezentând onorariul avocatului.

Respinge ca fiind neîntemeiate cheltuielile de judecata solicitate de catre intimata SC CARPATICA ASIG SA.

Respinge ca fiind neîntemeiate cheltuielile de judecata solicitate de catre contestatorii COLDEA VASILE, COLDEA ELENA, TOADER ( fosta COLDEA ) ANA MARIA si COLDEA DANIELA.

Respinge ca fiind neîntemeiata solicitarea contestatorilor COLDEA VASILE, COLDEA ELENA, TOADER ( fosta COLDEA ) ANA MARIA si COLDEA DANIELA de restituire a taxei judiciare de timbru.”

Hotărârea este executorie, dar poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, cererea pentru exercitarea caii de atac urmând a fi depusa la Judecatoria Cluj Napoca. Apelul se va judeca la Tribunalul Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns