fbpx
Tribunalul Cluj

Judecător cu suflet la Tribunalul Cluj în dosarul ”Fany-ARR”

Judecătorul de cameră preliminară din dosarul ”Fany-ARR” i-a aprobat șefei din ARR, Daniela Dobrilă, arestată la domiciliu, cererea de a-și însoți copilul la spital pentru o intervenție chirurgicală. Procurorul DNA s-a opus cererii.

Daniela Dobrilă și avocatul Tiberiu Ban
Daniela Dobrilă și avocatul Tiberiu Ban

Șefa direcției licențe din cadrul Autorității Rutiere Române, Daniela Dobrilă, poate părăsi domiciliul în cursul zilei de 16 iunie pentru a-și duce copilul de 7 ani la spital. ”A picat cu bicicleta și s-a lovit la față. Și-a rupt doi dinți și este nevoie de o intervenție chirurgicală. Vă dați seama că avea nevoie de mamă la o astfel de intervenție”, a declarat Dobrilă pentru CLUJUST.ro.  Procurorul DNA s-a opus cererii pe motiv că băiatul poate fi dus la spital doar de tatăl său, de care Daniela Dobrilă este divorțată.

Cel care a aprobat cererea este judecătorul Marius Lupea de la Secția Penală a Tribunalului Cluj, care este judecător de cameră preliminară în dosarul ”Fany-ARR”. Daniela Dobrilă este acuzată că a primit mită de peste 15.000 de euro de la patronii firmei de transport Fany, Ștefan și Olezia Cadar. Dosarul a fost înaintat de DNA Cluj judecătorului de cameră preliminată în data de 6 mai, iar, potrivit noului cod de procedură penală, actele dosarului sunt analizate maxim 60 de zile, după care judecătorul de cameră preliminară decide dacă se continuă judecata sau se trimite dosarul înapoi la DNA pentru completarea urmăririi penale.

Comments

comentarii

Un jucător pe care antrenorul Dan Petrescu l-a ignorat la CFR Cluj a ajuns să marcheze la echipa națională și se numără între fotbaliștii cu cel mai mare progres din ultimul an.... Citește mai mult
Un tânăr de 20 de ani din Bistrița-Năsăud a făcut sex cu o minoră în vârstă de 13 ani, a filmat scenele, după care le-a publicat pe internet. Acum, băiatul riscă ani buni după gratii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!