fbpx

Judecătoarea din Sighetu Marmației a fost amenințată după ce a respins o acțiune cu miză mii de hectare de pădure. Ce i-a transmis un nemulțumit

Bărbatul arestat preventiv pentru ultraj judiciar asupra unei judecătoare din Sighetu Marmației este prins într-un război pe mii de hectare de pădure, despre care Clujust a scris în detaliu. După ce judecătoarea a respins acțiunea composesoratului susținut de Gheorghe Ștețco (foto), acesta i-a trimis un fax cu injurii și amenințări.

”Pe numărul de fax a Judecătoriei Sighetu Marmaţiei, s-a primit un înscris, ce cuprinde, pe lângă injurii şi expresii obscene, ameninţări adresate persoanei vătămate M.L.A., judecător în cadrul Judecătoriei Sighetu Marmaţiei.”, au precizat reprezentanții Parchetului.

Sursele Clujust spun că Gheorghe Ștețco, cunoscut pentru cuvintele grele pe care le aruncă către părțile adverse și către avocații acestora, s-a enervat cumplit după ce a aflat sentința pronunțată și i-a scris în fax judecătoarei Mihaela Ardelean: ”Mui…o, știu unde stai” și că o să aibă grijă de ea. ”Probabil doamna judecătoare nu era obșinuită ca noi cu limbajul acestui domn”, ne-a spus o avocată din dosar.

Tribunalul Maramureș urmează să judece contestația inculpatului la măsura arestării preventive.

Fostul secretar al composesoratului Cisla, Gheorghe Ștețco, încearcă să ajute composesoratul Borșa să pună mâna pe cele 6.000 de hectare, motiv pentru care ”umblă la București”, după cum chiar el se laudă în mesajele trimise vicepreședintelui asociației composesorale Cisla, Darius Dobra. Le redăm așa cum au fost scrise, cu tot cu greșeli, dar cu cenzurarea cuvintelor obsecene:

”Măi puii tati aţi crezut că scri şi umblu de pomană la. Bucureşti- vam rezolvat vam adus o comisie din. Minister şi una din. I. G. P. R. Bucuresti la. B. Mare şi sunt convocate toate. Inst. Judeţene şi. Garda. Forestieră. Cluj la. G. F. . B. Mare la. Sedinţă înclusiv. Eu şi o comisie din. Bucureşti va merge în teren peste tot la indicaţile mele .

Cînd vam zis sămi plătiţi munca mea de 3 ani şi pagubele făcute şi sami lăsaţi proprietaţile mele în pace. Aţi zis că vă belesc p…. Uite că vo belesc de nu mai aveţi scăpare şi puşcăria vă minincă. Şi nu mă las pînă nu distrug tot ceam construit eu.

Puii tati lupta cea mai dură deabia a început aştept măsurile care vor luoa la faptele şi ilegalitaţile voastre. Dacă pînă în 15  Iulie nu se preiau pădurile şi nu se iau măsurile necesare. Deja mîine trimit un memoriu . Domnului. Ministru şi. Doamnei. Prim. Ministru unde. Am declarat. Greva. Foamei în faţa. Ministerului pădurilor şin faţa. Guvernului nu cedez sub nici o formă voi lupta.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!