fbpx
Tribunalul București

Judecătoare în sală: ”Eu nu am citit ce scrie în cod, voi citi ulterior”

După imaginea pozitivă pentru sistemul judiciar creată de ”Doamna cu pantofi albaștri”, vine o poveste mai scurtă scrisă de o avocată din Cluj pe Facebook, care ne arată o altă față a sistemului.

Am încadrat textul avocatei din Cluj, care nu a dorit să-i publicăm identitatea, la rubrica ”Umor calificat”, deși nu știm dacă e de râs sau de plâns. Povestirea sună în felul următor:

”La Tribunalul Bucuresti, judecatoarea ii spune avocatului: “Eu nu am citit ce scrie in cod, voi citi ulterior. Eu numa’ zic daca nu cumva e cum zice doamna procuror. Eu doar asist acum la discutiile dintre dumneavoastra si doamna procuror si voi decide dupa”

Nu zau???? Sincer o cred ca nu a citit ce scrie in cod, avand in vedere ca intreaba cand procurorul cand avocatul “Unde scrie asta?” si i se indica articolele. Mi-e si groaza sa ma gandesc ce decizii da…evident dupa citirea codului. Nici macar pe o proba pana acum nu s-a pronuntat in sala( 6 dosare luate pana acum).

Plus, se adreseaza inculpatei din dosar “Iar dumneavoastra nu va mai holbati si minunati de ce spun eu aici. Cred ca eu si dl avocat si d-na procuror vorbim mai bine si mai pe intelesul nostru decat dumneavoastra”. Eu sincer cred ca nu vede fata mea siderata, ca ma amenda, scotea din sala si-mi facea si woo-doo!!!”

Cum comentați?

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!