Jandarmii țin jurnaliștii la distanță de frații Tate. Aceștia au fost tăcuți la venirea la DIICOT

După cuvintele și bilețelele aruncate de frații Andrew și Tristan Tate zilele trecute, când au fost aduși la sediul DIICOT, astăzi au fost aduși mai mulți jandarmi pentru a-i ține pe jurnaliști la distanță de inculpați.

Aceștia au fost aduși din nou la sediul DIICOT pentru a asista la percheziții informatice, dar de această dată cei doi milionari britanici nu au scos niciun cuvânt. Este posibil să fi fost sfătuiți astfel de către avocați, căci aceștia spuneau că nu au știut și nu sunt de acord cu biletele date jurnaliștilor săptămâna trecută de către clienții lor.

Frații Tate continuă însă să trimisă mesaje pe căi electronice. Ei s-au plâns că autoritățile încearcă să le taie comunicațiile cu lumea exterioară și s-au comparat cu marii revoluționari care au stat închiși: ”Încearcă să ne taie legăturile cu lumea. Fiecare revoluționar a fost închis pe nedrept”, au transmis prin intermediului site-ului lor.

Comments

comentarii

Numărul voturilor nule la alegerile din 9 iunie reprezintă 5,1% din voturile exprimate, faţă de 2019 când acesta a fost de 2,89%, fiind unul dintre procentele cele mai mari raportate la numărul de alegători care au participat la procesul electoral.... Citește mai mult
Gala de deschidere a ediției din 2024 a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) a fost anunțată ca fiind sold-out, promițând o seară plină de momente memorabile și surprize pentru toți participanții.... Citește mai mult

Lasă un răspuns