Un bărbat băut și drogat și-a băgat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii

O femeie a fost băgată de iubitul ei în portbagajul unei mașini, după care a mers pe un câmp din București și a dat foc autovehicului, conform informațiilor G4Media. Se pare că scandalul a pornit de la o datorie a femeii.

Totul s-a întâmplat în Sectorul 3 din Capitală. După ce au primit un apel prin 112, polițiștii au reușit să găsească mașina și să scoată femeia la timp din portbagajul acesteia.

Femeia a sunat inițial la 112 anunțând că a fost agresată de iubitul ei. Ulterior, acesta a băgat-o pe femeie în portbagajul unui Audi A4 și a plecat cu mașina într-o direcție necunoscută.

Operatorul STS a reușit însă monitorizarea autovehicului iar polițiștii au plecat în căutarea acestuia.

În jurul orei 05.00 dimineața, un echipaj al poliției a găsit autoturismul oprit pe un câmp în apropierea străzii Mărului din Sectorul 3.

Polițiștii au observat că mașina ardea, iar din portbagaj au auzit țipetele unei persoane. Au reușit să scoată femeia la timp util din portbagaj și să stingă incendiul.

Totodată, polițiștii l-au prins pe suspect în apropierea locului unde fusese abandonat autoturismul. În urma testării, s-a constatat că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice și pozitiv la cocaină.

Comments

comentarii

Fostul purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Brănescu critică declarațiile controversate ale Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, și spune că „a predica îmbrobodirea femeilor în secolul XXI traduce o viziune ruptă de realitate”... Citește mai mult
Ștefana Trifan de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej este una dintre elevele care a obținut media 10 după rezolvarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat 2024.... Citește mai mult

Lasă un răspuns