fbpx

Jandarm ranit la meciul “U” – Hermannstadt

Un jandarm a fost lovit cu un scaun in cap si dus la UPU de la meciul “U” Cluj – Hermannstadt Sibiu.

Un suporter de la “U” a intrat pe teren aproape de finalul meciului si a traversat tot terenul, nefiind oprit de vreun steward de la firma Nera Muresan. Abia cand a ajuns in dretul peluzei 1, un “brav” steward s-a gandit sa-l loveasca, provocand scandal, caci suporterii “U” au sarit in apararea celui care a intrat pe teren. Practic de la o interventie de toata jena a firmei de paza, s-a ajuns la conflict intre suporteri si jandarmi.

“Pe timpul desfasurarii meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj – FC Hermannstadt Sibiu, desfasurat pe stadionul Cluj Arena,
in minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a patruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1.

Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aprox 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns si ei pe pista de alergare.

Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezerva de interventie, moment in care, un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm in varsta de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, in zona capului, acesta căzând l-a pământ.

Acesta a primit primele ingrijiri medicale la fata locului, ulterior fiind transportat la UPU pt investigatii amanuntite. Vom reveni ulterior cu alte informatii.”, a transmis purtatorul de cuvant al Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj, Ramona Pop.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina