fbpx

Jandarm ranit la meciul “U” – Hermannstadt

Un jandarm a fost lovit cu un scaun in cap si dus la UPU de la meciul “U” Cluj – Hermannstadt Sibiu.

Un suporter de la “U” a intrat pe teren aproape de finalul meciului si a traversat tot terenul, nefiind oprit de vreun steward de la firma Nera Muresan. Abia cand a ajuns in dretul peluzei 1, un “brav” steward s-a gandit sa-l loveasca, provocand scandal, caci suporterii “U” au sarit in apararea celui care a intrat pe teren. Practic de la o interventie de toata jena a firmei de paza, s-a ajuns la conflict intre suporteri si jandarmi.

“Pe timpul desfasurarii meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj – FC Hermannstadt Sibiu, desfasurat pe stadionul Cluj Arena,
in minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a patruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1.

Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aprox 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns si ei pe pista de alergare.

Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezerva de interventie, moment in care, un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm in varsta de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, in zona capului, acesta căzând l-a pământ.

Acesta a primit primele ingrijiri medicale la fata locului, ulterior fiind transportat la UPU pt investigatii amanuntite. Vom reveni ulterior cu alte informatii.”, a transmis purtatorul de cuvant al Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj, Ramona Pop.

Comments

comentarii

În perioada 25-26 mai, pădurile de lângă Feiurdeni și Pădureni vor găzdui concursurile de orientare în alergare pentru Trofeul Transylvania Open.... Citește mai mult
75 de elevi clujeni vor participa luni, 27 mai, la Concursul Interjudețean „THE BRITISH FACTORY”.... Citește mai mult

Lasă un răspuns