fbpx

Jandarm arestat pentru că a lovit trei femei, iar un coleg de-al lui e cercetat pentru că l-a ajutat să distrugă o mașină

Un jandarm a fost arestat preventiv pentru 30 de zile,  fiind acuzat de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti că şi-a bătut concubina şi a lovit alte două femei. În acelaşi dosar, este cercetat un alt jandarm pentru că l-a ajutat pe primul să arunce o substanţă chimică pe maşina concubinei.

Potrivit comunicatului emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi jandarmi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, distrugere, încălcarea ordinului de protecţie, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faţă de unul dintre inculpaţi, respectiv complicitate la infracţiunea de distrugere, faţă de cel de-al doilea inculpat.

“În fapt, s-a reţinut că unul dintre inculpaţi a exercitat acte de violenţe faţă de o persoană de sex feminin cu care, la acel moment, avea relaţii similare căsătoriei, provocându-i acesteia multiple leziuni care au necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior, în scop şicanatoriu, prin folosirea unei substanţe chimice şi ajutat de cel de-al doilea inculpat, a procedat la degradarea autoturismului persoanei vătămate şi a încălcat obligaţiile impuse prin ordinul de protecţie emis în favoarea persoanei vătămate”, se arată în comunicat.

Jandarmul mai este acuzat că a lovit şi ameninţat o altă femeie, în timp ce se aflau într-un local public. De asemenea, el a agresat o a treia femeie, în condiţiile în care aceasta o însoţea pe fiica sa în vederea depunerii unei plângeri penale faţă de inculpat la organele de poliţie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina