fbpx

Ipocrizia avocatului Costaș: Îl face rasist pe Danileț, dar el a insultat maghiarii

Un cititor de etnie maghiară ne-a trimis o copie a unei postări mai vechi de pe Facebook a avocatului Cosmin Costaș, în care insulta maghiarii. Același om, recent, scria că judecătorul Cristi Danileț are postări rasiste și anti-umane.

”Pentru ca imi place ceea ce faceti pentru comunitatea din Cluj si nu va feriti de ”subiecte sensibile”, v-am atasat un document care v-ar putea interesa. In urma cu cativa ani, acest individ fara caracter numit Costas Flavius Cosmin enervat de un meci de fotbal (va dati seama?) a inceput sa se ia de etnia unui arbitru. Faptul ca s-a luat de publicatia Dvs. pt articolul despre oameni de afaceri arabi cand el se ia de unguri mi s-a parut de prost gust si rau-intentionat. ”, ne-a scris cititorul.

Costaș scria pe Facebook: ”Acum, dupa ce un idiot de arbitru ungur pe numele lui istvan kovacs a macelarit Steaua la Tg. Mures, sa mai fiu tolerant si iubitor de minoritati sau sa-mi ascut securea? L-am reabilitat in gand pe Hategan, ala macar fura decent”. Între timp, postarea a fost ștearsă, dar cititorul nostru a salvat-o atunci, cu tot cu comentariile de sub ea.

Printre numeroșii care au comentat, o doctorandă de la Facultatea de Drept din Craiova, Mihaela Mazilu-Babel, si judecătoarea Andrea Chiș l-au pus la punct pe Costaș:

”cand suntem indemnati de catre dumneavoastra sa ne ascutim secura si sa nu mai fim toleranti, clar ca nu mai exista toleranta

eu sunt socata de acest comentariu si putin ma intereseaza ca este legat doar de fotbal. Eu nu obisnuiesc niciodata sa mentionez sexul sau etnia cuiva atunci cand ma enerveaza o actiune a acelei persoane. Deoarece stiu ca este irelevant.”

” Flavius, crezi ca e un model bun pentru studentii nostri acest discurs anti-maghiar?”

Restul comentariilor le puteți citi mai jos.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns